Politie Zeeland


---


0204-2011 Gewonde bij eenzijdig ongeval, Krabbendijke
Op de kruising Oude Rijksweg/Koedijk, ter hoogte van de spoorovergang, is zondag omstreeks 01.45 uur een personenauto tegen een paal gereden.
De bestuurder, een 19-jarige inwoner van de gemeente Reimerswaal, raakte daarbij zwaar gewond o.a. aan zijn hoofd. Hij is overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam.
Omdat het vermoeden bestond dat het slachtoffer onder invloed van alcohol had gereden, werd in het ziekenhuis bloed afgenomen. In afwachting van de uitslag hiervan is zijn rijbewijs ingenomen.

0205-2011 Middelburger aangehouden voor vernieling
Op het Plein 1940 in Middelburg is zondag rond 01.30 uur een 20-jarige man uit die plaats aangehouden voor vernieling.
Een agent zag dat de man meerdere keren op een fiets trapte en er tegenaan schopte waarop hij werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De eigenaar van de vernielde fiets heeft zich nog niet gemeld. Het is een zwarte Limit herenfiets waarvan de stang en stuur waren beplakt met rood, wit, blauw en groene tape.

0206-2011 Auto in de sloot, Koudekerke
Op de Rondweg Koudekerke is zondagmorgen rond 08.45 uur een 30-jarige Vlissinger met zijn bestelauto in de sloot beland.
Door onbekende oorzaak reed hij in de berm waarna hij de macht over het stuur verloor en aan de linkerzijde in de berm belandde. Zijn auto gleed door en kwam op zijn zijkant in het water terecht. De Vlissinger kon zelf uit zijn auto klimmen. Hij had geen letsel opgelopen. Een takelbedrijf heeft zijn auto weer op het droge getakeld en afgevoerd.