Politie Gelderland-Midden

Getuigen gezocht ongeval Jan Tooroplaan Ede

Publicatiedatum: 13-2-2011 21:08:15

EDE - De politie zoekt getuigen van het ongeval op de Jan Tooroplaan in Ede. Dit ongeval gebeurde zondagmiddag 13 februari omstreeks 16:00 uur. Een fietser raakte gewond nadat hij werd aangereden door een personenauto (zie eerdere persbericht).
De Verkeersongevallendienst van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Daarnaast zoekt de politie getuigen van het ongeval. Daarbij is de politie vooral op zoek naar mensen die rond dit tijdstip op de Jan Tooroplaan hebben gereden, gefietst of gelopen.

Was u rond 16:00 uur bij de Jan Tooroplaan? Mogelijk heeft u iets gezien van het ongeval. Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. (fo)


Fietser gewond na ongeval

Publicatiedatum: 13-2-2011 17:10:10

EDE - Bij een ongeval op de Jan Tooroplaan in Ede is zondagmiddag 13 februari een fietser gewond geraakt. De fietser zou rond 16:00 uur de weg overgestoken zijn en aangereden door een personenauto. De 20-jarige bestuurder van de auto uit Lunteren raakte niet gewond. De fietser (personalia onbekend) is met hoofdletsel per ambulance vervoerd naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen. De Verkeersongevallendienst van de politie doet ter plaatse onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De Jan Tooroplaan is voor dit verkeerstechnisch onderzoek tussen de Rembrandtlaan en de Keesomstraat afgesloten.(fo)