Gemeente Capelle a/d IJssel

Capelle op 14 februari 'Love City'

Ans Hartnagel, gelegenheidswethouder 'Liefdeszaken', roept Capellenaren op hun geliefde op 14 februari te verrassen via de vier digitale informatieborden die in de gemeente Capelle aan den IJssel staan. Daarnaast mag iedereen zijn of haar liefdesverklaringen plaatsen op de drie graffitiborden die in de gemeente staan. Op Valentijnsdag laat de wethouder de stad op deze manier even veranderen in de 'Love City' van Nederland.

Wethouder Ans Hartnagel vindt het belangrijk aandacht te besteden aan positieve acties: "Er gebeurt al zoveel ellende in de wereld. Laten we de narigheid vergeten en samen de liefde vieren. Ik roep iedereen op Valentijnsboodschappen voor de digitale informatieborden in te sturen of - als je helemaal creatief bent - je boodschap kenbaar te maken op onze graffitiborden."

Capellenaren kunnen hun liefdesboodschappen tot en met donderdag 10 februari doorgeven via het Valentijnsformulier op de website www.capelleaandenijssel.nl. De boodschappen zijn op 14 februari van 0.00 uur tot 23.59 uur te zien op de informatieborden op de Van Rijckevorselweg (kruising IJsselmondselaan), Abraham van Rijckevorselweg (Capelseplein) de Capelseweg (Hoofdweg) en de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel (vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel). Uitingen van liefde kunnen ook geplaatst worden op een van de graffitiborden aan de Couwenhoekseweg, bij de skatebaan aan de Rivierweg of bij de rondweg van Schollevaar bij de burgemeester van Beresteijnlaan.

Noot voor de redactie,

Gemeente Capelle a/d IJssel