Gemeente Grave

15 februari; informatieavond nieuwe vrijwilligersverzekering

Per 1 januari 2011 is de gemeente overgestapt op een nieuwe en collectieve verzekering voor alle vrijwilligers in de gemeente Grave die in enig georganiseerd verband, onverplicht en onbetaald vrijwilligerswerk verrichten. Op dinsdagavond 15 februari vindt er een informatieavond plaats in het Palazzotheater. Op deze avond geeft een vertegenwoordiger van Raetsheren van Orden, het bedrijf dat de verzekering voor de gemeente Grave beheert, meer informatie over deze verzekering.

Tot nu toe was er een vrijwilligersverzekering waar organisaties hun vrijwilligers voor moesten aanmelden. Dit is nu niet meer nodig: de verzekering geldt voor alle vrijwilligers in de gemeente Grave.

Om alle vrijwilligersorganisaties hiervan op de hoogte te stellen, en om ook meer uitleg te geven over de verzekering zelf, organiseert de gemeente op dinsdag 15 februari 2011 een informatieavond. De bestuurders van alle vrijwilligersorganisaties van de gemeente Grave zijn welkom op deze informatieavond. Vanaf 19.00 uur bestaat er de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te nuttigen, waarna de informatieavond om 19.30 uur begint.

Informatie
Cluster Welzijn en Onderwijs (0486) 477 277.