Gemeente Brummen


Aanmeldtermijn gesloten: 75 debaters bij burgerdebat Eerbeek

(Oorspronkelijke publicatie datum: 11-02-2011)

Op 15 en 16 februari vinden de burgerdebatten in Eerbeek plaats met 75 deelnemers. Het gaat om individuele bewoners, ondernemers, vertegenwoordigers van verenigingen en lokale politici. Tot vrijdag 4 februari konden belangstellenden zich voor een van de avonden aanmelden. De burgerdebatten gaan over de herinrichting van het Eerbeekse dorpscentrum. Bij het ontwikkelen van de plannen hiervoor worden inwoners en vertegenwoordigers van bedrijven en organisaties in Eerbeek actief betrokken. Om ervoor te zorgen dat de avonden goed georganiseerd kunnen worden en er ook daadwerkelijk sprake is van een goed inhoudelijk debat via een aantal workshops, wat vooraf aanmelden verplicht. De 75 personen die dit hebben gedaan hebben vervolgens een e-mail ontvangen met de nodige achtergrondinformatie over de beide burgerdebatten.

Het is dus niet meer mogelijk om u voor de debatten aan te melden. Wel wordt iedereen via de gemeentelijek website en een nieuwe nieuwsbrief achteraf over het verloop van de debatten geïnformeerd. Het is de bedoeling dat de beide avonden informatie opleveren die de samenwerkingspartijen kunnen gebruiken bij het opstellen van de samenwerkingsovereenkomst over het centrumplan, die voor de zomer van 2011 gereed moet zin.

Meer informatie
Meer informatie over het centrumplan voor Eerbeek vindt u op deze speciale projectpagina. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project? Neem dan con-tact op met de projectleider, de heer J. Asma. Hij is bereikbaar via het mailadres centrum-eerbeek@brummen.nl.