Makkelijk geld verdienen met sitebuilder LivePages en Google AdSense

15/02/2011 09:58

PR Newswire

BERLIJN, February 15, 2011 /PRNewswire/ -- In de STRATO sitebuilder LivePages is het per direct mogelijk om Google AdSense te integreren en in een handomdraai geld te verdienen. Binnen enkele muisklikken staat een Google AdWords-advertentie op de eigen website. De advertentie wordt bovendien automatisch aan de inhoud van de eigen website aangepast. Afhankelijk van de gekozen AdWords en hoe vaak deze worden aangeklikt, krijgt de eigenaar van de website een vast bedrag per klik*.

Met Google AdSense is het bijzonder gericht adverteren: een crawlertool leest namelijk de inhoud van de website en past de advertentie hierop aan. Wanneer een STRATO klant bijvoorbeeld informatie over speelgoed op de website heeft, verschijnt een advertentie die bij het thema speelgoed past. Dit resulteert in hoge clickrates, omdat de advertentie op de interesse van de bezoeker is gericht. Hoe vaker de advertentie wordt aangeklikt, hoe meer geld ermee wordt verdiend.

Google AdSense is in de sitebuilder LivePages bovendien gemakkelijk en zonder programmeerkennis te gebruiken en binnen de eigen website in te richten. De meldingen die op basis van de inhoud automatisch worden gemaakt, zijn zo ook buiten het netwerk van Googlezichtbaar. Met LivePages is een eigen website in vijf simpele stappen klaar en de sitebuilder is inclusief bij elk STRATO hostingpakket**.

"De sitebuilder LivePages is de start van een professionele, eigen website," aldus Damian Schmidt, CEO van STRATO. "LivePages is de sitebuilder met de vele extra's, zowel voor beginners als ook gevorderde en zakelijke gebruikers. Bovendien weet die gebruiker altijd waar zijn data staan: in de eigen, gecertificeerde STRATO datacenters."

Meer informatie over gratis en vrijblijvend 30 dagen testen en de mogelijkheden van de STRATO sitebuilder op http://www.livepages.nl


* Verdiensten worden bijgeschreven op het personlijke Google AdSense-Account.


** BasicWeb. PowerWeb, AdvancedWeb en EnterpriseWeb. Nu tijdelijk BasicWeb incl. 50% korting al vanaf EUR1,50 per maand, zonder setupkosten. Contractlooptijd: 12 maanden. Bij softwarebestelling eenmalige verzendkosten van EUR 9,90. Alle prijzen zijn excl. btw.

Over STRATO

STRATO is de op één na grootste aanbieder van webspace en webapplicaties in Europa. Onder meer biedt STRATO all-in-homepagepakketten, hoogwaardige dedicated en virtuele servers, online storage en professionele webshops. STRATO heeft meer dan 1,4 miljoen klantencontracten in zes landen en host meer dan 4 miljoen domeinen. De twee eigen, klimaatneutrale datacenters zijn ISOgecertificeerd. STRATO is een dochter van Deutsche Telekom.

Perscontact

Hanneke Riedijk, STRATO AG, Pascalstrasse 10, 10587 Berlin, Telefoon: +49(0)30-886-15-3308. Fax: +49(0)30-886-15-263. E-mail: pers@strato.com. Internet: http://www.strato.nl/press

STRATO AG

CONTACT: Hanneke Riedijk, STRATO AG, Pascalstrasse 10, 10587 Berlin,Telefoon:+49(0)30-886-15-3308. Fax:+49(0)30-886-15-263. E-mail: pers@strato.com. Internet:http://www.strato.nl/press






-