Gemeente Maasgouw


Informatieavonden Koninginnedag voor inwoners Thorn

Informatieavond Koninginnedag

Op 30 april is het feest in Thorn. Die dag bezoekt Koningin Beatrix en haar familie ons stadje en daar zijn wij heel erg trots op. Maar daar blijft het niet bij! Ook de rest van de dag organiseren de ondernemers van Thorn een groot feest. Samen met u, inwoners van de gemeente Maasgouw, willen we er een groot feest van maken. In deze rubriek leest u iedere drie weken het laatste nieuws. We informeren u over de voortgang van de voorbereidingen en ook over allerlei andere interessante onderwerpen rondom het Koninklijke bezoek.

Informatiebijeenkomsten goed bezocht
De afgelopen weken werden er vijf informatiebijeenkomsten georganiseerd voor ondernemers en inwoners van Thorn. De belangstelling voor de informatiebijeenkomsten was groot. Aan de bijeenkomst voor de ondernemers op maandag 27 januari namen zo'n 40 ondernemers uit Thorn deel. En voor de informatiebijeenkomsten voor inwoners hadden zich ongeveer 400 inwoners uit Thorn aangemeld. Tijdens de bijeenkomsten kregen de inwoners informatie over voorbereidingen op Koninginnedag en de bereikbaarheid en de verkeersmaatregelen rond die dag. Het complete verslag en de presentatie van de bijeenkomsten verschijnt omstreeks 18 februari op de website www.koninginnedagthorn.nl. Veel vragen en antwoorden vindt u overigens nu al deze site. Ook kunt u een kopie van dit verslag ophalen bij de VVV in Thorn, Wijngaard 8.

Programma
De Koninklijke familie komt op 30 april als eerste rond 10.00 uur naar Thorn. De Koningin krijgt in het uur dat zij in Thorn aanwezig is een impressie van de vele tradities die Thorn rijk is, zoals de kleurrijke Koninginnedagviering, de muziek en de cultuur. Na het bezoek aan Thorn vertrekt zij rond 11.00 uur naar Weert. De Koninklijke route en de activiteiten die daar plaatsvinden worden rond 31 maart 2011 bekend gemaakt.

Contact
Op www.koninginnedagthorn.nl leest u alle informatie over Koninginnedag 2011 in Thorn. Hier vindt u ook antwoorden op veelgestelde vragen terug. Via deze website kunt u zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.

Publiekscentrum | Markt 36 Maasbracht | Telefoon 0475 85 25 00