Gemeente Boxmeer


Bestemmingsplannen

Ontwerpbestemmingsplannen Laag Werveld 6, Weverstraat 9, Provincialeweg 37, Sassekamp 1, Laageindsedijk 24a

OPENBARE BEKENDMAKING

Ontwerpbestemmingsplannen

Laag Werveld 6

Weverstraat 9

Provincialeweg 37

Sassekamp 1

Laageindsedijk 24a

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de volgende ontwerpbestemmingsplannen ter inzage liggen: Laag Werveld 6 te Beugen, Weverstraat 9 te Beugen, Provincialeweg 37 te Beugen, Sassekamp 1 te Rijkevoort, en Laageindsedijk 24a te Rijkevoort. Alle vijf ontwerpbestemmingsplannen hebben betrekking op initiatieven van agrariërs die hun bedrijf willen beëindigen (of een deel van het bedrijf) en in ruil voor het verwijderen van de agrarische opstallen één of meer woningen mogen bouwen. Voor Laag Werveld 6 geldt dat dat naast het toevoegen van één woning ook de mogelijkheid wordt gecreëerd voor een maatschappelijke bestemming. Alle initiatieven zijn gesitueerd in een door de gemeente Boxmeer aangewezen bebouwingsconcentratie.

Ten behoeve van het bestemmingsplan Provincialeweg 37 wordt tegelijkertijd met de ter inzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan de procedure voor een besluit hogere geluidsgrenswaarden gestart.

Met ingang van 16 februari 2011 liggen de ontwerpbestemmingsplannen gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 in Boxmeer.

De ontwerpbestemmingsplannen met bijbehorende stukken zijn ook te raadplegen op www.boxmeer.nl onder het kopje actueel/openbare bekendmakingen/bestemmingsplannen. Ook kunt u de bestemmingsplannen raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Tot en met 29 maart 2011 is eenieder gerechtigd mondeling en/of schriftelijk zienswijzen ten aanzien van de ontwerpbestemmingsplannen in te dienen bij de gemeenteraad, postbus 450, 5830 AL Boxmeer. Indien u mondeling wilt inspreken dan kunt u zich wenden tot de heer B. Tolkamp van de afdeling Ruimte en Economie, telefoon (0485) 585911.
Te downloaden:

* provincialeweg37planregels.pdfLees voor
* provincialeweg37floraenfaunaonderzoekbijlage03.pdfLees voor
* provincialeweg37toelichting.pdfLees voor
* provincialeweg37verbeelding.pdfLees voor
* provincialeweg37akoestischonderzoekbijlage02.pdfLees voor
* provincialeweg37geurtoetsbijlage01.pdfLees voor
* sassekamp1Toelichting ontwerpbestemmingsplan Sassekamp 1.pdfLees voor

* sassekamp1Regels ontwerpbestemmingsplan Sassekamp 1.pdfLees voor
* sassekamp1Verbeelding ontwerpbestemmingsplan Sassekamp 1.pdfLees voor

* Weverstraat 9 Beugenontwerpbestemmingsplan.pdfLees voor
* Laageindsedijk 24aontwerp BP Laageindsedijk 24a 07-02-2011 .pdfLees voor

laag Werveld 6 Beugen-totaalBestemmingsplan.pdf