Gemeente Sluis


Zeeuws-Vlaanderen op de Emigratiebeurs

Op zaterdag 12 en zondag 13 februari was Zeeuws-Vlaanderen voor de vierde keer present op de Emigratiebeurs in Houten. In de Zeeuws-Vlaamse stand werd het woon- en werkklimaat in de regio gepresenteerd.

De beurs werd goed bezocht en er was veel belangstelling voor het wonen en werken in Zeeuws-Vlaanderen. 80% van de bezoekers van de Emigratiebeurs heeft al besloten om uit Nederland te vertrekken. Maar wie droomt van een nieuwe toekomst op een andere plek, hoeft helemaal niet ver te zoeken. Zeeuws-Vlaanderen heeft kwaliteiten die elders in Nederland schaars zijn, zoals rust, ruimte, betaalbare woningen en hoge kwaliteit van zorg en onderwijs. Zeeuws-Vlaanderen combineert dit fijne woon- en leefklimaat met uitstekende economische kansen voor ondernemers en mensen die op zoek zijn naar een nieuwe werkkring. Dit was dan ook de boodschap aan de beursbezoekers.

Veel informatie over Zeeuws-Vlaanderen én honderden vacatures in de streek staan op www.uwnieuwetoekomst.nl. Niet alleen interessant voor potentiële Zeeuws-Vlamingen, maar ook voor u als Zeeuws-Vlaming!