Consument zeer tevreden over AF-erkend Schildersbedrijf W. Hollestein

16/02/2011 14:24

Stichting AF-Erkenningsregeling

Online onderzoek over 2010 levert het bedrijf een score van 9,2 op.

Sinds 2009 maken AF-erkende schilders-, onderhouds- en glaszetbedrijven gebruik van de gratis online klantentevredenheidsmeting via www.af-erkend.nl. Met deze resultaten kunnen de bedrijven hun kwaliteit en service nog verder verbeteren. Jaarlijks wordt bekeken welke bedrijven in hun regio de hoogste score behalen, en worden de winnaars via een feestelijke prijsuitreiking in het zonnetje gezet.

'Schildersbedrijf W. Hollestein uit Ridderkerk' heeft in haar regio de hoogste score behaald en kreeg op 15 februari jl. de regionale prijs uitgereikt door voorzitter Johan de Jongh van de AF Erkenningsregeling:

"We willen er bij ons in het bedrijf erg graag van leren als er eventueel fouten worden gemaakt. Het Klanttevredenheidsonderzoek van AF is daarvoor een praktisch en compact instrument. Het biedt je klant de gelegenheid om anoniem zijn mening te kunnen geven", zegt Willem Hollestein over het AF-klanttevredenheidsonderzoek. "Met de resultaten kunnen wij aan de slag om onze kwaliteit richting de klant nog verder te vergroten We zijn dan ook erg blij met deze prijs, die tenslotte is gebaseerd op de mening van de klant, en die staat bij ons altijd centraal!"

De AF-Erkenningsregeling is een initiatief van FOSAG, ondernemersorganisatie voor de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings, en glaszetbranche. In totaal zijn er in Nederland ruim 1.550 AF-erkende schilders, glaszetters en behangers. Zij werken met voorwaarden die overeengekomen zijn met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond en waarin de uitvoering van werk tussen opdrachtgever en opdrachtnemer inclusief (nakomings)garanties door de Stichting AF zijn geregeld.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.af-erkend.nl


Noot voor de redactie:

Onderschrift foto: 'Schildersbedrijf W. Hollestein' krijgt zijn regio-prijs voor de hoogste klantenbeoordeling uitgereikt door AF-voorzitter Johan de Jongh.


Noot voor de redactie:

In onze perssectie vindt u onze persberichten & aanvullend materiaal terug via www.af-erkend.nl/pers.

Stichting AF-Erkenningsregeling

Stichting AF-Erkenningsregeling is de enige schilders- en onderhoudsorganisatie in Nederland die werkt met leveringsvoorwaarden overeengekomen met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond, waarin garanties van bedrijven, geschillenregeling en nakomingsgarantie van de Stichting AF zijn geregeld. De Stichting AF-Erkenningsregeling is opgericht in 1995 door FOSAG, de branche-organisatie voor schilders-, onderhouds, metaalconserverings- en glasbranche en telt ruim 1.500 erkende bedrijven door heel Nederland.

Website

www.af-erkend.nl