Gemeente Heeze-Leende


Weekendafsluiting Emopad in Geldrop

Zaterdag 19 en zondag 20 februari

In het weekend van 19 en 20 februari a.s. gaat de gemeente Geldrop-Mierlo de asfaltdeklaag op de rijbaan van het Emopad tussen de Gijzenrooiseweg en de spoorlijn vernieuwen. De uitvoering start op zaterdagavond 19 februari om 18.00 uur en eindigt op zondagavond 20 februari omstreeks 24.00 uur. Het betreft hier de asfaltwerkzaamheden die in december 2010 zijn uitgesteld wegens de weersomstandigheden.

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen (frezen) van de huidige asfalttoplaag, het aanbrengen van een nieuwe asfaltdeklaag, wegmarkering en detectielussen.
Het aanbrengen van de asfaltdeklaag en de wegmarkeringen is weersafhankelijk, bij vorst en/of overvloedige regenval stellen we de uitvoering uit naar een nader te bepalen weekend.

Omleidingen
Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via het Bogardeind en de Gijzenrooiseweg en omgekeerd. De Laan van Tolkien is afgesloten ter hoogte van het kruispunt met het Emopad. De wijk Genoenhuis wordt tijdens de uitvoering ontsloten via de Gijzenrooiseweg.

Meer informatie
Heeft u nog vragen dan kunt u gerust contact opnemen met Bas van Lieshout van de afdeling Openbare Werken. Hij is tijdens kantooruren te bereiken via telefoonnummer (040) 289 37 53.