Ingezonden persbericht


MuziekopdeDijk
Deilsedijk 14
4158 CG DEIL

Deil, 6 februari 2011

PERSBERICHT

Thomas Oliemans en Bert van den Brink op 19 februari te gast bij Muziek op de Dijk

Twee topartiesten - de wereldberoemde bariton Thomas Oliemans en de nationaal en internationaal bekende pianist en accordeonist Bert van den Brink - zijn op zaterdagavond 19 februari te gast bij Muziek op de Dijk. In de sfeervolle kerk van Deil treden zij op met hun nieuwe programma 'Een avond Jacques Brel'.

Beide artiesten staan aan de top van het internationale en nationale muziekleven. Bariton Thomas Oliemans zingt in gerenommeerde operaproducties in binnen- en buitenland. Zo speelt hij de rol van Figaro in Le Nozze di Figaro (Schotse opera), Pontus in Legende (De Nederlandse opera) en Schaunard in La Bohème (The Royal Opera Covent Garden). Daarnaast geeft hij recitals (o.a. in het Concertgebouw en Wigmorehall in Londen). Ook brengt hij cd's uit. Samen met Bert van den Brink maakte hij de succesvol ontvangen cd met de cyclus Wintterreise van Franz Schubert. Bert van den Brink ontving in 2007 de VPRO/BOY EDGARPRIJS. Velen zullen zich hem herinneren door zijn onvergetelijke muzikale bijdrage aan de theaterproductie Klei in datzelfde jaar. Van den Brink speelde en speelt o.a. met Gino Vannelli, Toots Thielemans, Dee Dee Bridgewater, Chet Baker, Denise Jannah, Miranda van Kralingen en Cor Bakker. Daarnaast is hij actief als arrangeur/producten. Zo spelen o.a. het Metropole Orkest, Paul de Leeuw en Denise Jannah werken van zijn hand.

Aanvang voorstelling: 20.15 uur
Locatie: kerk Deil, Deilsedijk
Entree: volwassenen E 15,-/kinderen t/m 12 jaar E 7,50 (inclusief drankje na afloop) Voorverkoop: SNS Bank, Palmesteijnstraat 8 in Deil Reserveren: via www.muziekopdedijk.nl of telefonisch op 06-10820018 Meer informatie over Bert van den Brink: www.bertvandenbrink.com/Thomas Oliemans: www.thomasoliemans.com


---