Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

GIFGROEN RACEMONSTER 'NEW KIDS' TE ZIEN IN AUTOTRON ROSMALEN

Internationale Oldtimerbeurs verwacht veel fans in het weekend van 19 en 20 februari

Rosmalen, woensdag 9 februari 2011 - Naast Knight Rider's KITT en de DeLorean DMC-12, de wereldberoemde tijdmachine uit de film Back to the Future, is ook de gifgroene Opel Manta van kaskraker 'New Kids Turbo' te zien tijdens de Internationale Oldtimerbeurs (op 19 en 20 februari). Met het toevoegen van de opvallende bolide van de immens populaire hangjongeren uit het Brabantse Maaskantje, verwacht de organisatie veel fans in Autotron Rosmalen te verwelkomen.

Naast de Opel Manta van automonteur Rikkert zijn ook een aantal politieauto's uit 'New Kids Turbo' op de beurs aanwezig. In deze bioscoophit blijft er, dankzij de naar terreur hunkerende hangjongeren uit 'Niemand komt aan Maaskantje', geen spaan heel van deze dienstwagens. Omdat de film 'New Kids Turbo' ruim één miljoen bezoekers trok, rekent de organisatie van de Internationale Oldtimerbeurs met het thema 'Special Cars Show' op enkele duizenden bezoekers. "Liefhebbers van filmvoertuigen én oldtimers kunnen in Autotron Rosmalen hun ogen flink de kost geven", aldus de organisatie. Filmfanaten van het eerste uur kunnen 19 en 20 februari terug in de tijd met de DoLorean DMC-12, de wereldberoemde tijdmachine uit Back to the Future. De aanwezigheid van KITT, de legendarische auto uit Knight Rider, doet daar nog een schepje bovenop.

Special Cars Show
Op zaterdag 19 en zondag 20 februari is de Internationale Oldtimerbeurs met 'Special Cars Show' geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt E 10. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Kijk voor meer informatie op www.oldtimerbeurs.net of neem contact op met Autotron Oldtimerproducties via 073-5233301.
---