Ingezonden persbericht


Stichting Mont Ventoux houdt
Clinic voor alle deelnemers

Steenwijk - Stichting Mont Ventoux houdt zaterdag 19 maart een clinic voor alle groepen deelnemers: fietsers, mountainbikers, hardlopers, wandelaars en handbikers. De stichting organiseert voor de vijfde keer de beklimming van de Mont Ventoux, de opbrengst van de sponsortocht gaat naar het KWF.

Dit jaar gaan -zo is het streven- vijfhonderd personen op zaterdag 3 september de Mont Ventoux op. Deelnemers zorgen voor sponsorgeld en er zijn tal van bedrijven, die sponsoren. De opbrengst voor projecten van het KWF was afgelopen jaar ruim 300.000 euro, nu is het streefbedrag 500.000 euro.

Deelnemers dienen zich aan te melden voor de clinic. Zij zijn welkom tussen 9.00 en 9.30 uur bij Best Western hotel De Hiddingerberg, Woldmeentherand 15, 8332 JE Steenwijk. Na uitleg start de clinic om 9.45 uur, die duurt tot ongeveer 12.00 uur.

Bij de fietsers wordt bekeken welk niveau de deelnemers hebben, waarna de groepen worden ingedeeld. De fietsers, hardlopers en wandelaars worden allen begeleid door werkgroepleden van Stichting Mont Ventoux.

Voor de wielrenners en mountainbikers is het dragen van een schaalhelm verplicht!

Om deel te nemen kunt u zich aanmelden door een mail te sturen aan info@grootverzettegenkanker.nl. Wilt u hierin aangeven met hoeveel personen u komt en of u een fietser, mountainbiker, hardloper of wandelaar bent.




Ingezonden persbericht