Maryam Rajavi roept op tot verdere protesten in Iran


DEN HAAG (JTW), 20110219 -- Maryam Rajavi, de gekozen presidente van het Iraanse verzet, riep in een bericht aan het Iraanse volk, uitgezonden door de Iraanse satelliet kanaal INTV, om hun opstanden voort te zetten en Mohammad Mokhtari en Sane Jaleh die 14 februari gedood werden te herdenken.

Ze zei: "Het Iraanse volk, in het bijzonder de jongeren, die zijn opgestaan om het regime omver te werpen, voelen zich niet geïntimideerd en zullen niet opgeven. De volksopstanden die wederom bloeiden op 14 februari 2011 zullen aanhouden en deze opstanden zullen stijgen tot de val van dit dictatuur en de overwinning tot vrijheid."

Rajavi voegde eraan toe: "Het religieuze fascistische regime in Teheran, wilde de afgelopen weken door het uitvoeren van executies van politieke gevangenen angst en intimidatie veroorzaken in de samenleving. Niettemin werkte deze misdaden tegen de wens van het regime zelf en zorgde dit voor meer vastberadenheid onder het Iraanse volk om dit regime in zijn totaliteit te vernietigen.''

Bron: Jtwnetwork.nl