Politie Zuid-Holland-Zuid

Vermiste meisjes voor het laatst gezien in Amsterdam

Dordrecht/Amsterdam, 19-02-2011

De twee 15-jarige meisjes die donderdagmiddag 17 februari omstreeks 15.00 uur zijn weggelopen vanuit de GGZ instelling stichting de Hoop aan de Provincialeweg in Dordrecht, bevinden zich mogelijk in Amsterdam. De fotos met informatie over beide meisjes zijn te vinden op:
http://www.vermistekinderen.nl/missingkids/servlet/PubCaseSearchServlet ?act=viewPoster&caseNum=11180786&orgPrefix=NLZO&searchLang=nl_NL

De twee zouden op vrijdagmorgen 18 februari om 11.30 uur hebben gepind in een Vomar supermarktfiliaal in Amsterdam. Om welke locatie het precies gaat is (nog) niet bekend. Ook beschikt de politie over informatie dat de meisjes op donderdagavond 17 februari in Rotterdam in een café aan de Schiedamseweg zijn gezien. De politie heeft geen aanwijzingen dat er sprake is van een misdrijf. De families van de meisjes hebben aangifte gedaan van vermissing. Beide meisjes zijn al eerder weggelopen en zijn donderdagmiddag vermoedelijk via de trein op het Centraal Station in Dordrecht vertrokken. Ze hebben beiden lang blond haar wat ze vermoedelijk beiden los dragen en hebben een slank postuur. Eén van de twee draagt een zwarte jas en de ander een bruine jas. Jessica is ongeveer 1.65 lang, Elisa is 1.70-1.75 lang. De politie roept hen op zich te melden. Mensen die de twee herkennen worden verzocht direct contact op te nemen met de politie op 0900-8844.