Politie Drenthe

Politie onderzoekt geweldsincident

Coevorden, 19-02-2011 o De politie onderzoekt een geweldsincident waarbij vrijdagavond rond 20.00 uur een 15-jarige meisje uit de wijk Tuindorp in Coevorden is belaagd door twee nog onbekende daders. Wat er precies is gebeurd wordt nog door de politie onderzocht en zal o.a. duidelijk moeten worden uit verklaringen van het meisje.

Op weg naar huis werd het meisje op een donkere plek in de omgeving van de Irisstraat plotseling belaagd door twee jongens. Toen ze dit even later thuis vertelde werd de politie gewaarschuwd. Er is vrijdagavond een sporenonderzoek ingesteld en zaterdag een buurtonderzoek. Nadat het meisje vrijdagavond op het politiebureau aangifte had gedaan is ze weer thuis gebracht. Het meisje schat de leeftijd van de beide jongens tussen de 15 en 19 jaar. Beide droegen donkere kleding en een donkere muts. Eén van de twee had donker/bruin haar tot op de schouders en één van hen liep op opvallend lichte schoenen.

De politie wil graag in contact komen met mensen die deze twee personen vrijdagavond ergens hebben gezien of weten wie dit zijn. Men kan bellen met 0900-8844 of anoniem met 0800-7000.