Personalia BNP Paribas - kantoor Utrecht

21/02/2011 10:00

BNP Paribas

René Pieren - Executive Director

Per 1 februari is René Pieren (48) benoemd tot Executive Director bij BNP Paribas. In deze functie is René verantwoordelijk voor het uitbreiden van de Corporate & Investment Banking klantenportefeuille in de regio Utrecht en omstreken. Na een groot aantal jaren bij NIBC in verschillende commerciële functies en bij ING Bank als Senior Manager Corporate Clients gewerkt te hebben, is René de laatste jaren bij GE Artesia Bank actief geweest als Directeur Regio Central & East Netherlands.

Mark Hoekstra - Director

Per 1 februari is Mark Hoekstra (38) aangesteld als Director bij BNP Paribas. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de opbouw van een portfolio met grootzakelijke klanten in de regio Utrecht en omstreken. Mark is een aantal jaar werkzaam geweest bij Pon Holdings. Vervolgens heeft hij verschillende functies bekleed binnen de Fortis Groep, waaronder de functie van Relationship Manager.

Martijn Ligthart - Senior Relationship Manager

Per 1 januari is Martijn Ligthart (40) aangesteld als Senior Relationship Manager bij BNP Paribas. In deze functie is hij verantwoordelijk voor een portefeuille van klanten in de regio Utrecht, met een focus op bedrijven binnen het internationale netwerk van de bank. Sinds 1998 is Martijn 10 jaar werkzaam geweest bij ABN Amro. Hier heeft hij verschillende functies bekleed met de focus op Cash Management en internationaal ondernemen. Vervolgens heeft Martijn Connnaction BV opgericht, gespecialiseerd in "Business Matchmaking".