Hotel Zeewinde sluit zich aan bij Hampshire Hospitality

21/02/2011 10:04

Hampshire Hospitality & Leisure

Per 1 februari j.l. heeft Hotel Zeewinde op Ameland zich aangesloten bij Hampshire Hospitality. Het hotel zal per heden de naam Hampshire Hotel - Zeewinde dragen.

Locatie

Hampshire Hotel - Zeewinde ligt op Waddeneiland Ameland. Het hotel ligt in het grootste dorp van het eiland, Nes. Het hotel biedt faciliteiten voor zowel de toeristische als zakelijke gast. Fred en Ilona Dalenbout, eigenaren van het hotel, verwachten met de aansluiting bij Hampshire Hospitality een positieve weg in te zetten. "Wij merken dat het lastig is het hele jaar door gasten naar Ameland te trekken. Met de expertise die Hampshire in huis heeft binnen meerdere segmenten verwachten wij het hotel nog succesvoller te laten zijn", aldus Fred Dalebout.

Het hotel

Het eigentijdse hotel heeft 34 comfortabele kamers. Hampshire Hotel - Zeewinde beschikt over een lounge en bar waar onder andere het ontbijtbuffet wordt geserveerd. Het hotel heeft tevens een eigen binnentuin met een ruim terras.

Meetings & Events

Ameland biedt veel activiteiten welke geschikt zijn voor groepsuitjes. Ook teambuildingactiviteiten zijn volop aanwezig. Hampshire Hotel - Zeewinde beschikt niet over vergaderzalen maar heeft verschillende partners waardoor vergaderen en overnachten op Ameland wel tot de mogelijkheden behoort. "Met onze kennis van de incentive en evenementenmarkt verwachten wij Ameland, en dan met name Hampshire Hotel - Zeewinde, echt op de kaart te kunnen zetten", aldus Kees van Wezel, commercieel directeur van Hampshire Hospitality.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor meer informatie naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'Hampshire Classics', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'. Hampshire heeft inmiddels dan 64 hotels; waarvan 51 in Nederland, 8 in België, 4 in Duitsland, 1 op de Nederlandse Antillen.





http://www.hampshire-hotels.com