Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Corendon herstart Egypte vluchten

Lijnden, 21 februari 2011 - Er mag gelukkig weer gevlogen worden naar Egypte en dat betekent dat er weer genoten kan worden van de Egyptische zon en cultuur. Touroperator Corendon zal vanaf 19 maart weer 3 keer per week gaan vliegen op Egypte. Vanaf 23 maart a.s. vliegt Corendon als eerste weer naar Luxor, de startlocatie van alle Nijlcruises. Vanaf 19 maart vliegt Corendon ook weer iedere woensdag en zaterdag naar de populaire badplaats Hurghada.

De klant kan optimaal profiteren
"Wij zijn verheugd dat we Egypte weer kunnen opstarten, wij geloven in Egypte als zon en cultuur bestemming. Voordat het onrustig werd in Caïro hadden we iedere week een vliegtuig vol naar de stad Luxor met allemaal klanten die wilden genieten van een prachtige Nijlcruise. Die mogelijkheid kunnen we vanaf 23 maart gelukkig weer bieden. Voor de Nijlcruise boten bieden we speciale inkoopprijzen aan zodat een 8-daagse Nijlcruise al boekbaar is vanaf 349 euro per persoon. Sinds dit weekend boeken we weer volop voor Egypte, vaste klanten belden mij zelfs met de vraag; Atilay wanneer kunnen we weer? Egypte is nu eenmaal een bestemming die niet weg te denken is voor de Nederlandse vakantieganger. Ik overweeg zelfs om deze winter dagelijks te gaan vliegen naar Egypte met onze eigen Corendon Dutch Airlines". aldus Atilay Uslu, CEO Corendon Vliegvakanties.

Maar nu gaat Corendon zich eerst focussen op de last minute verkoop. De hotels in Hurgahda en El Gouna willen graag weer Nederlanders ontvangen! En dus kan iedereen nu optimaal profiteren van zogenaamde opstartkortingen en super last minutes.

Opstartkorting en super last minutes
Boekt men een vakantie met vertrek in de periode van 19 maart t/m 1 mei dan heeft Corendon een aantal super aanbiedingen voor haar gasten in petto! Er kan al een 8-daagse zonvakantie worden geboekt vanaf 399 euro p.p. Klanten die een reis boeken met vertrek na 1 mei ontvangen een korting van maar liefst 100 euro per persoon per boeking. Wees er snel bij, want deze kortingen zijn geldig t/m 28 februari 2011. Bekijk hier de volledige voorwaarden rond deze kortingsactie.

Corendon Vliegvakanties is opgericht in 2000 en is uitgegroeid tot een toonaangevende touroperator op de Nederlandse en Belgische markt. Door uitstekende samenwerking met lokale agenten, hoteliers en betrouwbare luchtvaartmaatschappijen kan Corendon zeer voordelige en kwalitatief goede reizen aanbieden. Zie ook www.corendon.nl.