Gemeente Noordwijkerhout


RECTIFICATIE Bouwadres Dorpsstraat

In het Noordwijkerhouts Weekblad van dinsdag 14 december 2010 is het navolgende besluit gepubliceerd. Bij vergissing is daarbij niet vermeld dat er rechtstreeks beroep mogelijk is tegen het besluit. De juiste tekst is:

* Dorpsstraat 80, 2211 GD, legaliseren dakterras en realiseren balkon 02-12-2010

In het kader van de beroepsprocedure ligt het bovenvermeld besluit met ingang van woensdag 23 februari 2011 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie. Gedurende de periode van zes weken bestaat op grond van de Algemene wet bestuursrecht voor iedere belanghebbende de mogelijkheid om schriftelijk een gemotiveerd beroep in te stellen bij de Rechtbank 's-Gravenhage, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Tevens kan iedere belanghebbende, in samenhang met de indiening van een beroepschrift, de Voorzieningenrechter van de Rechtbank 's-Gravenhage, sector bestuursrecht, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Voor de goede orde delen wij mee, dat het instellen van beroep in beginsel alleen nut heeft indien u ook zienswijzen naar voren heeft gebracht bij burgemeester en wethouders tegen het eerder gepubliceerde ontwerpbesluit.