FloraHolland


Uitnodiging productbijeenkomst tulp

FLORAHOLLAND (17 februari 2011) - FloraHolland organiseert op woensdag 23 februari een productbijeenkomst tulp tijdens het Holland Flower Festival (HFF) in Middenmeer. Het programma, dat in samenwerking met het HFF en Bloemenbureau Holland is opgesteld, biedt alle ruimte voor inspiratie, informatie en informele contacten.

Tulpenkwekers kunnen in kleine groepjes informatie krijgen over: Maatwerkdiensten Kwaliteitsadvisering tulp.
Rijpheidbeoordeling tulpen en KOA.
Digitalisering: FloraHolland e-Trade en de Bloemencatalogus. Digitalisering: Bent u in beeld? Foto's maken en meezenden. FloraHolland Connect: de ontwikkelingen in de markt van dag-, week- en termijnhandel Tulpen Promotie Nederland: welke acties lopen er momenteel en hoe gaat dat?
FleurPrimeur tulp, houdbaarheidstesten en de kwaliteitscompetitie. MyFloraHolland: Een fenomeen en welke kansen biedt dit u? `De rondvraag': de accountmanager en veilingmeester beantwoorden alle vragen.

Programma
17.45 uur Ontvangst met snert, soep en broodjes 19.00 uur Opening en toelichting programma
19.15 uur Informatiecarrousel
21.00 uur Verzamelen in het restaurant
Korte toelichting op de stand van zaken Tulpen promotie Nederland
21.15 uur Informele gedeelte
22.30 uur Afsluiting

U kunt zich aanmelden via deze link.

Locatie
Het Holland Flowers Festival vindt plaats op de nieuwe locatie. Het adres is Agriport 111 in Middenmeer. In uw navigatiesysteem toetst u het adres Koggenrandweg 8, Middenmeer in. Vanaf daar volgt u de borden.