Gemeente Breda

Baronielaan 23 en 24 februari afgesloten
De gemeente sluit, als de weersomstandigheden het toelaten, op woensdag 23 en donderdag 24 februari, vanaf 07.00 uur tot 16.00 uur, delen van de Baronielaan in beide richtingen voor autoverkeer af. De maatregelen gelden voor de rijbaan en de parkeervakken. De afsluiting is nodig om de straat schoon te maken en ander onderhoud te plegen.

Op woensdag 23 februari wordt er gewerkt in het deel tussen de ingang naar het Heilig Hartplein (terrein voormalige Tichelaargarage) en de doorgang naar de Leistraat (ter hoogte van huisnummer 78a/79a). Gelijktijdig wordt het gedeelte tussen de Graaf Engelbertlaan en de Chopinstraat voor alle verkeer afgesloten. Het gedeelte van de Baronielaan tussen de Graaf Engelbertlaan en huisnummer 78a/79a en het deel tussen de Chopinstraat en Willem van Oranjelaan blijft gewoon toegankelijk. Op donderdag 24 februari is het resterende deel aan de beurt, dus het gedeelte tussen huisnummer 78a/79a en de Graaf Engelbertlaan en het gedeelte tussen de Chopinstraat en de Willem van Oranjelaan.

Waarom deze maatregelen
De Baronielaan is een drukke straat. Gevolg hiervan is dat het schoonmaken van trottoirs en goten
bijna onmogelijk is als er volop verkeer is, terwijl het vuil zich ophoopt. Ook zijn er op verschillende plaatsen verzakkingen en andere beschadigingen aan de verharding. Die kunnen alleen hersteld worden als er geen auto's rijden of geparkeerd staan.

De gemeente vraagt uw medewerking
Een geheel autovrije straat geeft de gemeente de meeste ruimte om het werk snel en efficiënt uit te voeren en u de minste hinder. Daarom wordt u verzocht om op woensdag 23 februari en donderdag 24 februari uw auto tussen 07.00 en 16.00 uur niet te parkeren op de afgesloten delen van de Baronielaan. Wij hopen op uw begrip en stellen uw medewerking op prijs.
Voor meer informatie over de wegafsluitingen kunt u op werkdagen contact opnemen met de heer M. Witvoet van de Gemeente Breda, telefoon (076) 529 94 47, e-mail m.witvoet@breda.nl. Voor meer informatie over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u op werkdagen contact opnemen met de
heer A. Nuiten van de Gemeente Breda, telefoon (076) 529 35 42, e-mail apm.nuiten@breda.nl.