AEGON

AEGON brengt franchise organisatie `Financieel Verder' onder bij Optima Holding BV

AEGON Nederland brengt haar franchise organisatie 'Financieel Verder' onder bij Optima Holding BV. De 26 franchisenemers zetten hun activiteiten voort bij Optima Holding. Voor de klanten van Financieel Verder verandert er niets.

De verkoop van Financieel Verder past binnen de plannen van AEGON Bank die vorige maand zijn aangekondigd. "Binnen de nieuwe strategie van AEGON Bank, waarbij de eindklant rechtstreeks bediend wordt via nieuwe communicatiemiddelen, past geen persoonlijk advies meer bij mensen thuis. Wij zijn daarom blij dat Optima deze formule wil overnemen en dat de franchisenemers hun advisering op deze manier kunnen voortzetten", aldus Eric Rutten, CEO AEGON Bank.

"Wij zijn verheugd dat wij met een uitstekend team kunnen voortbouwen op het fundament dat gelegd is door Financieel Verder. Wij zijn ervan overtuigd dat wij de komende tijd onze dienstverlening kunnen uitbouwen met professionele onafhankelijke franchisenemers" aldus René van Gils, Algemeen Directeur van Optima Holding.

Deze voorgenomen transactie is voor advies voorgelegd aan de Centrale Ondernemingsraad van AEGON.