Lefier



Verkoop De Pleiaden gestart

Het mooie wooncomplex van Lefier aan De Pleiaden in Hoogezand is in juni klaar. De 10 huurappartementen zijn op voorhand verhuurd. De verkoop van de andere 9 woningen, 8 appartementen en een maisonnette, is inmiddels gestart.

Bedrijvigheid en rust
De koopwoningen zijn tussen de 108 en 164 vierkante meter. Ze liggen boven het nieuwe wijkcentrum en commerciële ruimtes. Natuurlijk zijn de woningen prima geïsoleerd tegen geluidsoverdracht en warmte. Het complex staat op een plek waar bedrijvigheid en rust dichtbij zijn. Het mooie Gorechtpark ligt aan de rand van de wijk, het Zuidlaardermeer op nog geen 10 minuten fietsen. De koopwoningen hebben een ruime woonkamer met open keuken, balkon of volledig uitschuifbare raamkozijnen, waardoor de woonkamer bij mooi weer één groot balkon wordt. De meeste woningen hebben twee slaapkamers, één woning heeft er drie.

Voorzieningen om de hoek
Het complex ligt in het groene hart van Woldwijck. Om de hoek zijn veel basisvoorzieningen: onder andere een supermarkt, kapper, dokter, apotheek en fysiotherapeut. Het centrum van Hoogezand ligt op een kilometer. Daar liggen het grote, overdekte winkelcentrum De Hooge Meeren, theater ât Kielzog en sportpark De Kalkwijck. Hoogezand ligt vlakbij Groningen. Met de auto bent u in 10 minuten bij de Euroborg en binnen 20 minuten staat u op de Grote Markt.

Interesse?
Onze makelaars Bosma en Schuur (0598 31 77 77) en Nieuwbouw Noord (www.nieuwbouw-noord.nl) verkopen de woningen. De koopprijzen variëren tussen ⬠151.200,- en ⬠226.800,- met koopgarant, waarmee u tot 10% korting krijgt. Vraag naar de voorwaarden en neem contact op met de makelaar voor een verkoopbrochure.