Gemeente Helmond


Fotowedstrijd voor jong en oud

In het kader van de Erfgoed 10-daagse wordt van 1 februari tot en met 15 maart een fotowedstrijd georganiseerd.

Van 20 tot en met 29 mei 2011 staat Helmond in het teken van 'Industrieel Erfgoed'. Tien dagen lang zijn er activiteiten rondom het rijke industriële erfgoed van Helmond. Denk aan filmvoorstellingen, lezingen, vaartochten, kindermiddagen, exposities en tentoonstellingen.

Fotowedstrijd

In het kader van de Erfgoed 10-daagse wordt van 1 februari tot en met 15 maart een fotowedstrijd georganiseerd. De wedstrijd heeft als onderwerp: Helmonds industrieel erfgoed, anders bekeken. Onze vraag aan jou: kijk op een andere, originele manier naar het industriële erfgoed.

De fotowedstrijd is verdeeld in drie categorieën:
* Basisschoolleerlingen

* Jongeren van 12 tot 18 jaar

* Volwassen

De wedstrijd staat uiteraard ook open voor schoolgroepen. Iedere leerling wordt dan wel als afzonderlijke deelnemer beschouwd bij de beoordeling.

Jury

De jury is samengesteld uit experts vanuit verschillende invalshoeken, en bestaat uit: wethouder Jan van den Heuvel (voorzitter), Gerard van Hal (fotograaf), Lia van Zalinge (consulente voor Helmond bij het Regionaal Historisch Centrum Eindhoven), Rianne van der Putten (vertegenwoordiger namens Stg. Impact) en Jan Vriends (kunstenaar).

Meer informatie over de prijzen, het verzenden van de fotos en de volledige wedstrijdregels zijn op deze site te downloaden.
* Download hier de flyer van de fotowedstrijd (PDF)
* Download hier de wedstrijdregels (PDF)

Zie het origineel