Nieuw hotel in Zwolle sluit zich aan bij Hampshire

23/02/2011 13:41

Hampshire Hospitality & Leisure

April 2011 zal het nieuwe Hampshire Hotel - Lumen Zwolle de deuren openen voor haar eerste gasten. Het nieuwe hotel biedt 125 kamers en suites, een lounge, brasserie en in samenwerking met Equipe een totale vergadercapaciteit van 3.500 m2.

Locatie

Hampshire Hotel - Lumen Zwolle is gevestigd in de schil van het nieuwe stadion van FC Zwolle. Het stadion ligt aan de rand van het centrum en is erg goed bereikbaar. Voor de zakelijke gast biedt Hampshire Hotel - Lumen Zwolle volop faciliteiten en mogelijkheden. De locatie aan de rand van het centrum van Zwolle biedt ook vele toeristisch mogelijkheden in de stad Zwolle. Het hotel beschikt tevens over ruime parkeergelegenheid.

Bluefinger Lounge

Op de begane grond bevindt zich de Bluefinger Lounge; het ontmoetingspunt in Hampshire Hotel - Lumen Zwolle, voor zowel hotelgasten als voor andere gasten die op zoek zijn naar een inspirerende omgeving. In de Bluefinger Lounge worden onder andere koffiespecialiteiten en diverse snacks geserveerd. De naam refereert aan "Blauwvingers"; de bijnaam van de Zwollenaren.

Samenwerking Equipe

In Brasserie Equipe wordt het ontbijt, lunch en diner geserveerd. Equipe Event Center en Equipe Meeting Center bieden een ruime keuze aan zalen voor een congres, training, vergadering, workshop of ander groot- of kleinschalig evenement. Zowel de luxe brasserie als het event center grenzen aan het viersterren hotel.

Samenwerking Landstede

Hampshire Hotel - Lumen Zwolle en Equipe werken nauw samen met onderwijsinstelling Landstede. Studenten vanuit verschillende richtingen worden opgeleid, zowel voor als achter de schermen.

Chagall Hotels

Eigenaar van het hotel, Chagall Hotels & Restaurants, heeft drie hotels in de Randstad waarvan twee aangesloten bij Hampshire; Hampshire Hotel - Greenpark in Leidschendam en Hotel Corona - Hampshire Classic in den Haag.

"Wij hebben een zeer succesvolle samenwerking met Hampshire die wij graag uitbreiden naar ons nieuw hotel in Zwolle" aldus Chris Lindeboom, Directeur van Chagall Hotels.

Hampshire Hospitality is een geïntegreerd hotelexploitatie-, management- en franchisebedrijf, opgericht in 2001. Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality of Historic Hotels of the Benelux. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com en www.historichotelsbenelux.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality / Historic Hotels of the Benelux 035 - 672 00 77 of bezoek de websites. De groep kent vier merknamen: het topsegment de viersterren plus hotels 'Hampshire Classic' en de historische vier en vijfsterren bedrijven 'Historic Hotels of the Benelux', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.





http://www.hampshire-hotels.com