Inschrijvingen voor Vexpan Parkeergarage Award open Publicatiedatum: 23-02-2011

De Vexpan Parkeergarage Award is de bekroning voor de beste en mooiste parkeergarage van Nederland. Architecten, ontwikkelaars en opdrachtgevers zijn tot en met donderdag 10 maart 2011 welkom om gegevens over gerealiseerde parkeergarages in te zenden. Criteria zijn onder andere veiligheid, duurzaamheid en architectonisch verantwoord. De Vexpan Parkeergarage Award wordt op 5 april 2011 uitgereikt tijdens de vakbeurs ParkeerVak, 5 tot en met donderdag 7 april 2011 in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch.

De inschrijfforumlieren zijn via de volgende link te downloaden. De volledig ingevulde formulieren, vergezeld van de benodigde documentatie, ontvangt de organisatie uiterlijk voor vrijdag 11 maart 2011.

ParkeerVak Innovatieprijs
Naast de Vexpan Parkeergarage Award, rijkt de jury op 5 april 2011 de ParkeerVak Innovatieprijs uit aan een bedrijf dat deelneemt aan ParkeerVak en een innovatieve bijdrage levert op het gebied van parkeren.

Over ParkeerVak
Vexpan, platform voor parkeren in Nederland, en VNU Exhibitions organiseren dit jaar de vierde editie van de vakbeurs ParkeerVak, 5 tot en met 7 april in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Deze beurs is bedoeld voor onder meer gemeenten, exploitanten van parkeergarages, projectontwikkelaars, aannemers en architecten die inzicht willen krijgen in parkeeroplossingen. De nieuwste ontwikkelingen op dit vakgebied worden tijdens ParkeerVak getoond om bij te dragen aan een hoogwaardig en professioneel parkeerproduct.


Noot voor redacties

noot voor de redactie,

VNU Exhibitions