Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 09.00 uur

Utrecht, 23-02-2011

Eenvoudige mishandeling

VEENENDAAL Twee jongens werden in de nacht van dinsdag op woensdag aangehouden, nadat zij een andere jongen hadden mishandeld.

Omstreeks 01.55 uur kreeg de politie de melding van een vechtpartij in een horecagelegenheid aan de Markt. Ter plaatse bleek dat een 16-jarige jongen uit Veenendaal meerdere malen geslagen was door verschillende personen. Twee jongens, zestien jaar uit IJzendoorn en Ommeren, werden aangehouden. Zij zijn ingesloten voor verhoor. Tegen de verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt. De aanleiding voor de mishandeling is nog onbekend.

Baldadigheid

VEENENDAAL Vier jongens werden op dinsdagavond aangehouden voor baldadigheid.

Rond 20.05 uur kreeg de politie de melding dat er mogelijk personen zouden zijn in een leegstaand pand aan de Acacialaan. Toen de agenten ter plaatse kwamen, liepen vier jongens het pand uit. De vier jongens, van dertien jaar uit Veenendaal, werden aangehouden. Op het bureau werden de ouders gebeld. Ze kregen een proces-verbaal voor baldadigheid. Het verbaal wordt aan Bureau Halt overgedragen, voor afhandeling middels een alternatieve straf.