ICT~Office, branchevereniging IT-, Telecom- en Officebedrijven


Internationale Handelsdag KvK Gooi-, Eem- & Flevoland en Midden-Nederland

23 feb 2011 om 15:44

Op de Internationale Handelsdag van de Kamers van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland en Midden-Nederland zijn diverse partijen aanwezig die u op de hoogte brengen van uw kansen op buitenlandse markten. Het thema van dit jaar is veilig en verantwoord internationaal zakendoen. Denk hierbij aan het inzetten van social media bij export of het betrekken van uw Aziatische textielproducent bij het onderwerp ketenverantwoordelijkheid.

Bent u een internationaal actieve ondernemers en/of actief in de ICT, food of mode & textielbranche? Dan mag dit evenement niet ontbreken in uw agenda. U wordt bijgepraat over sectorspecifieke actuele onderwerpen door specialisten van onder andere Fenedex, Agentschap NL EVD Internationaal en diverse brancheorganisaties. Maar u hoort ook praktijkverhalen van collega-ondernemers.

Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn:

* trends en ontwikkelingen in export

* de mogelijkheden van cloud computing

* outsourcing van ICT naar India

* exportkansen voor de foodsector naar Duitsland en China
* de nieuwe Incoterms® 2010

* knelpunten bij de import en export van mode en textiel

Naast het inhoudelijke programma bieden wij u de mogelijkheid met collega-ondernemers en (sector)specialisten kennis te maken en ervaringen te delen op het interactieve netwerkplein.

De Internationale Handelsdag van de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- & Flevoland en Midden-Nederland vindt plaats op donderdag 7 april van 15:30 u. tot 21:00 u. in DeFabrique in Utrecht. Kijk voor het volledige programma op www.kvk.nl/IHDdefabrique en meld u direct aan.