Holland Flowers Festival 23 - 27 februari Middenmeer


Bloemenpracht, lifestyle en business in een uniek evenement

Middenmeer, 20110131 -- Van woensdag 23 tot en met zondag 27 februari 2011 is het weer tijd voor het Holland Flowers Festival; ditmaal in Agriport in Middenmeer. De grootste overdekte bloementuin van Nederland trok vorig jaar meer dan 25.000 bezoekers. De show wordt gecompleteerd door een inspirerende lifestylebeurs voor consumenten en een informatieve businessbeurs voor ondernemers. Juist deze combinatie maakt het Holland Flowers Festival tot één van de succesvolste evenementen in Nederland.

Bloementuin

Wie de paden van de bloementuin betreedt, wordt dit jaar direct meegevoerd  door het zonovergoten Mexico. Onder leiding van de bekende tuinontwerper Robert Broekema verzorgen de gezamenlijke hoveniers en kwekers een schitterend schouwspel van bloemen, bomen, struiken en andere sierteeltproducten. De mooiste bolbloemen architectuur in een sfeer van Mexico. Het land van taco's, tequila, cactussen, zand, zee en sombrero's. Mexico is dit jaar het thema van Holland Flowers Festival. Een decor om in weg te dromen.

Lifestylebeurs

Als verlengstuk van de bloementuin vindt men hier uiteraard de `groene producten', maar kan de bezoeker ook sfeervolle ideeën opdoen voor huis, interieur, tuin, en vrije tijd. Van klassieke tot moderne lifestyle. Veelzijdig, vernieuwend en verrassend.


Business to business beurs

Naast de overdekte bloementuin en lifestylebeurs biedt het Holland Flowers Festival onderdak aan de businessbeurs. `The place to be' voor ondernemers die hun bedrijf graag tot bloei brengen. Een (inter)nationaal trefpunt voor het bloembollen- en bolbloemenvak. Een feest van geur en kleur dat samen met de aangrenzende beurzen garant staat voor een heerlijk dagje uit.


Nederlands Kampioenschap Tulpen Keuren

Elk jaar wordt tijdens het Holland Flowers Festival het Nederlands Kampioenschap Tulpen beoordelen gehouden. Ook wel `Tulpen Keuren' genoemd. Een commissie van juryleden beoordeelt iedere tulp op haar uiterlijke karaktereigenschappen. De deelnemers aan het NK moeten daarna het jury rapport zo dicht mogelijk benaderen.


De Weduwen

Zondagmiddag 27 februari zal er een wervelend optreden van zang-theater groep `De Weduwen'. Deze bijna 20 koppige vrouwengroep zal een pikant optreden van dans, zang en cabaret verzorgen en zal een tulpendoop gehouden worden waarbij er een tulp gedoopt word met de naam De Weduwen. Holland Flowers Festival is dan ook vereerd met deze doop en draagt deze zang-theater groep een warm hart toe.


Tijdens Holland Flowers Festival vinden er tal van activiteiten plaats.

Wilt u hier meer over weten, kijk dan op www.hollandflowersfestival.nl


Online korting!


Kaarten kosten ¤ 12,50 per persoon maar zijn ook met korting online verkrijgbaar. Bovendien zijn er kortingen voor kinderen en gezinnen. Holland Flowers Festival is geopend van woensdag 23 tot en met zondag 27 februari van 10.00 tot 18.00 uur. Op vrijdagavond is het festival geopend tot 21.30 uur.

Meer weten? Of online uw kaart bestellen, kijk op www.hollandflowersfestival.nl.


Algemene informatie:


Festivallocatie:   Let op: wijziging in locatie

Agriport
Agriport 111

1775 ZG Middenmeer

T: 0228-511644

F: 0228-516130

E: info@hollandflowersfestival.nl

www.hollandflowersfestival.nl


Postadres:

Postbus 23

1610 AA Bovenkarspel

 

Openingstijden:

Woensdag   23 februari:     van 10.00 tot 18.00 uur

Donderdag  24 februari:     van 10.00 tot 18.00 uur

Vrijdag       25 februari:      van 10.00 tot 21.30 uur

Zaterdag     26 februari:      van 10.00 tot 18.00 uur

Zondag       27 februari:      van 10.00 tot 18.00 uur


Entreeprijzen:

Volwassen p.p.                                  ¤ 12,50

Kinderen 4 t/m 12 jaar                       ¤   6,00

Kinderen tot 4 jaar                             gratis

Gezinskaarten                                    ¤  30,00 (2 volw. en max. 5 kinderen 4-12 jaar)


Voorverkoop toegangskaarten met korting via website www.hollandflowersfestival.nl


Kijk voor meer actuele informatie en informatie over de bereikbaarheid per openbaar vervoer op www.hollandflowersfestival.nl