Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

MISH en RYAN op Haags Pop Podium Avond in De SuperMarkt

Onder de naam Haags Pop Podium Avond organiseert de R.G. Ruijs Stichting al negen jaar concertavonden waarbij elke keer twee talentvolle Haagse acts optreden. Vaak gaat het daarbij om nieuwe groepen, die op deze manier worden voorgesteld aan het publiek. Ook zijn er regelmatig CD-presentaties. De Haags Pop Podium Avonden zijn uitgegroeid tot een van de belangrijkste optreedplekken voor Haagse bands. Op woensdag 23 februari 2011 worden in poppodium De SuperMarkt aan de Grote Markt in Den Haag concerten gegeven door de bands Mish en Ryan.

MISH
De band Mish is opgericht in 2009 door zanger Misha Schreiner. De groep speelt pop met invloeden uit de new wave, rock en soul music en kan worden vergeleken met acts als Supertramp, Simply Red en Tears for Fears. De overige bandleden zijn Jorn ten Hoopen (gitaar), Alex van Popta (toetsen), Boris Mogilevski (bas) en Jens Kirpestein (drums).

ryan
Ryan is een band met een eigenzinnige muzieksmaak. Blikvanger van de band is zangeres Rianne Walther. De groep laat zich inspireren door verschillende muziekstromingen uit de jaren '60 en'70, maar ook oudere soul en jazz beïnvloed het geluid de band Ryan. Rianne wordt vergezeld door Casper Talsma (gitaar), Ricardo Lekatompessy (bas) en Salle de Jonge (drums).

Haags Pop Podium Avond - Woensdag 23 februari - 21.30 uur. De SuperMarkt is gevestigd aan de Grote Markt 25 in Den Haag. Entree gratis.

Bijgesloten PR-foto's zijn rechtenvrij te gebruiken. Voor hogere reolutie foto's kunt u contact opnemen met de artiesten.

Meer informatie:

Mish - www.myspace.com/mishmusic
Ryan - www.ryantheband.com
R.G. Ruijs Stichting - www.stichtingruijs.nl
Haags Pop Podium - www.haagspoppodium.nl
De SuperMarkt - www.supermarktdenhaag.nl



Ingezonden persbericht