Gemeente Amersfoort

Servicebericht gemeente Amersfoort - woensdag 23 februari 2011

Activiteitenkalender B&W Amersfoort
Woensdag 23 februari t/m zondag 6 maart 2011

Woensdag 23 februari
14.00 uur
Wethouder Buijtelaar neemt deel aan het werkbezoek van de heer Aptroot, Tweede Kamerlid van de VVD aan Amersfoort. Startlocatie: Stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Vrijdag 25 februari
11.00 uur
Wethouder Van 't Erve verricht de officiële aftrap van het NMEarrangement en ondertekent de samenwerkingsovereenkomst. Aansluitend start de Duurzame Karavaan (de eerste activiteit van het NMEarrangement). Locatie: Dierenpark Amersfoort, Barchman Wuytierslaan 224 te Amersfoort.

Zondag 27 februari
15.15 uur
Wethouder Buijtelaar opent LAKMA, het eerste Latijns Amerikaanse Kunst Museum in Nederland en Europa. Locatie: Stad van Cahen, Agora zaal, Muurhuizen 104 te Amersfoort.

Maandag 28 februari
11.00 uur
Wethouder Boeve neemt het Meerwaarderapport van Vakcentrum Zelfstandige levensmiddelendetaillist in ontvangst. Locatie: Stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

14.00 uur
Burgemeester Bolsius, wethouder Boeve en wethouder Van 't Erve nemen deel aan het werkbezoek van minister Donner, Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, aan de wijk Kruiskamp. Locatie: Wijkcentrum De Roef, Neptunusplein 66K te Amersfoort.

15.00 uur
Wethouder Buijtelaar is aanwezig bij de VNG-Bijeenkomst 'Financiële effecten van de crisis bij gemeentelijke grondbedrijven'. Locatie: Stadhuis Deventer, Grote Kerkhof 4 te Deventer.

Dinsdag 1 maart
16.00 uur
Burgemeester Bolsius opent samen met mevrouw G. Bonhof, voorzitter van het College van Bestuur, de Hogeschool Utrecht Amersfoort. De wethouders Boeve en Tigelaar zijn hierbij aanwezig. Locatie: HU, De Nieuwe Poort 21 te Amersfoort.

Woensdag 2 maart
18.00 uur
Burgemeester Bolsius bezoekt verschillende stembureaus ter gelegenheid van de Verkiezingen Provinciale Staten.

Donderdag 3 maart
13.00 uur
Wethouder Van 't Erve opent het symposium Energiebesparing in de Wijk. Locatie: De Veerensmederij, Soesterweg 330 te Amersfoort.

16.30 uur
Wethouder Van 't Erve woont de bijeenkomst 'De (economische) waarde van groen op werklocaties' bij. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Stichting Eemstad Lab en de provincie Utrecht. Locatie: Restaurant Dara, Grote Koppel 5 te Amersfoort.

Vrijdag 4 maart
11.45 uur
Burgemeester Bolsius, wethouder Boeve en wethouder Buijtelaar brengen een bezoek aan het Toon Hermans Huis. Het Toon Hermans Huis biedt zorg aan kankerpatiënten en hun naasten. Locatie: Regentesselaan 39 te Amersfoort.

19.30 uur
Burgemeester Bolsius overhandigt de sleutel van de stad aan Stadsprinses Joris XXXV. Locatie: Op het platform bij de Koppelpoort te Amersfoort.

Zaterdag 5 maart
10.00 uur
Wethouder Van 't Erve verricht de kick-off van de 'Smaak van de Streek' (een groene boerenmarkt), een initiatief vanuit 7 Days of Inspiration Amersfoort. Locatie: Eemkade te Amersfoort.

15.00 uur
Burgemeester Bolsius geeft het startschot voor de sponsorloop tijdens de Actiedag Speeltoestel. De bewoners van Schothorst Noord zamelen geld in voor een nieuw speeltoestel. Het oude speeltoestel is op Nieuwjaarsochtend in brand gestoken. Locatie: op en rond het speelveld en Boomrijk-Boelestein te Amersfoort.

19.30 uur
Burgemeester Bolsius woont de Carnavalsmis bij.
Locatie: de St. Josephkerk te Hooglanderveen (Turfgat).

Zondag 6 maart
09.30 uur
Burgemeester Bolsius woont de Carnavalsmis bij.
Locatie: Heilig Kruiskerk, Liendertseweg te Amersfoort.

Noot voor de redactie,

Gemeente Amersfoort