Ingezonden persbericht




Dimension Data ontvangt twee Cisco Partner Awards
Dimension Data door Cisco benoemd tot Enterprise Partner of the Year en Commercial Partner of the Year

Barneveld, 23 februari 2011 - Dimension Data ontvangt twee Cisco Partner Awards. Het bedrijf sleept niet alleen de titel Enterprise Partner of the Year in de wacht, maar is ook benoemd tot Commercial Partner of the Year.

5452658769_617b413c82
Cisco kende de Enterprise Partner of the Year Award toe aan Dimension Data voor de enorme groei die het bedrijf in het Cisco Enterprise-segment heeft weten te realiseren. Zo migreerde Dimension Data onder andere een groot aantal telefonieomgevingen naar Cisco Unified Communications. Daarnaast introduceerde het bedrijf de Installed Base Lifecycle Management-dienst (Technology Lifecycle Management Assessment). Hiermee krijgen klanten op een zeer eenvoudige en effectieve wijze inzicht in het eigen netwerk. Op basis van dit inzicht stellen ze prioriteiten en stemmen hier een plan voor eventuele vernieuwing op af. Dit alles was voor Cisco reden om Dimension Data tot Enterprise Partner of the Year te verkiezen.

Fred Gerritse, directeur Partner Organisatie bij Cisco: "Dimension Data heeft naast de Enterprise Partner of the Year Award ook de Commercial Partner of the Year Award absoluut verdiend. Het bedrijf heeft voor de commerciële markt veel geïnvesteerd in samenwerkingsoplossingen, oftewel collaboration. Mede door het succesvol uitvoeren van verschillende gezamenlijke sales- en marketinginitiatieven en het ontwikkelen van een Managed Unified Communications-dienst waarvoor klanten op basis van een 'pay as you grow'-model betalen, heeft Dimension Data een omzetgroei van 25 procent gerealiseerd in het commerciële segment. We verwachten dat deze omzet de komende jaren alleen maar verder zal groeien." V.l.n.r. Coks Stoffer, algemeen directeur bij Cisco, Jan Willem Dees, Managing Director bij Dimension Data en Fred Gerritse, directeur Partner Organisatie bij Cisco. "We hebben in de afgelopen periode nadrukkelijk ingezet op groei in de Enterprise- en Commercial-segmenten. Dit doen we door te investeren in mensen, middelen en customer service", zegt Nico Vliex, Sales Director bij Dimension Data. "We hebben nauw samengewerkt met Cisco om bestaande klanten beter te bedienen en nieuwe klanten te winnen. De groei die we hebben gerealiseerd, is een bevestiging dat onze aanpak de juiste is." Naast deze Nederlandse awards heeft Dimension Data in december 2010 tijdens de Cisco Collaboration Summit in Barcelona ook de EMEA Telepresence Partner of the Year 2010 Award in ontvangst mogen nemen.

###

Over Dimension Data
Dimension Data plc. is een gespecialiseerde leverancier van IT-diensten en -oplossingen waarmee klanten hun IT-infrastructuur kunnen ontwikkelen, bouwen, ondersteunen en beheren. Het bedrijf combineert expertise in technologieën voor netwerken, Unified Communications, beveiliging, datacenters, storage, Microsoft en contactcenters met vaardigheden op het gebied van consultancy, integratie en managed services. Hiermee biedt Dimension Data klanten op maat gemaakte oplossingen.


---




Ingezonden persbericht