Ingezonden persbericht



Comstor uitgeroepen tot Nederlandse Cisco Distribution Partner of the year 2010

Award onderstreept uitgebreide service en diepgaande kennis Comstor

Houten, 23 februari 2011 - Comstor - de in Cisco gespecialiseerde business unit van Westcon Group en een van 's werelds grootste distributeur van Cisco-producten - is tijdens het jaarlijkse partnerdiner van Cisco Nederland uitgeroepen tot Distribution Partner of the year 2010. Hiermee behoort Comstor tot een select aantal bedrijven in Nederland dat deze Cisco-award heeft mogen ontvangen. De Cisco Partner Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de partners die Cisco tot de top van Nederland rekent. De motivatie voor het toekennen van deze award aan Comstor ligt vooral in de focus van Comstor op Cisco en de kennis die het bedrijf in huis heeft.

"Het toekennen van deze award laat zien dat de inspanningen die wij in het partnerschap met Cisco hebben geïnvesteerd zijn vruchten afwerpt", zegt Thuur Tonnaer, Managing Director Comstor Benelux. "Comstor biedt zijn partners een zeer compleet pakket aan Cisco-gerelateerde diensten, oplossingen en programma's. Denk aan activiteiten als training en marketing en de diepgaande Cisco-kennis die Comstor in huis heeft en deelt. En met het in september vorig jaar geopende LEAP Center in Brussel, waar partners complete datacenteroplossingen kunnen testen en demonstreren in een live-omgeving, bieden wij een unieke service. Het komende jaar zullen we onze inspanningen op het gebied van kennisoverdracht aan onze partners doorzetten en verder vergroten."

Comstor heeft zich al eerder als sterke partner bewezen. Zo kreeg het bedrijf onder andere als eerste distributeur het certificaat Cisco's Unified Computing System. Door voorop te lopen als kenniscentrum en te blijven investeren in een effectieve distributie heeft Comstor een essentiële rol in het realiseren van de groei van Cisco in de Benelux.

Over de Cisco Partner Awards
De twaalf Partner Awards die Cisco elk jaar tijdens het partnerdiner uitreikt worden toebedeeld aan partners die binnen verschillende categorieën vallen. Een aantal van deze Awards zijn niet alleen een Nederlands maar 'North Geo Awards'. Deze Awards gelden als erkenning voor de investering in Cisco-kennis en zijn een blijk van waardering voor toewijding en inzet van de partners van Cisco.

Over Comstor Nederland
Comstor is de in Cisco gespecialiseerde business unit van Westcon Group, een van de grootste distributeurs van Cisco-producten en toonaangevend distributeur op het gebied van data centers, netwerken, beveiliging, mobility en convergence voor de belangrijkste leveranciers in deze industrie, waaronder Cisco, Avaya, Brocade, Check Point, HP ArcSight, Polycom en RSA. Westcon Group levert producten en diensten aan resellers, systems integrator en service providers. Westcon Group bezit diepgaande expertie in de convergentie van spraak-, data- en videotoepasingen en -technologieën, inclusief Voice-over-IP (VoIP), beveiliging voor netwerken en communicatiesystemen, toegang op afstand (remote access), internet en e-business, virtual private networks, videoconferencing en draadloze connectiviteit. Voor meer informatie over Westcon Group: www.westcongroup.com Voor meer informatie over Comstor Nederland: www.nl.comstor.com/.