Ingezonden persbericht



CHEVROLET-DEALER VAN MILL GORINCHEM LEVERT ACHT CHEVROLETS SPARK AAN TECHNISCH DIENSTVERLENER HEUMA SERVICES BV

Chevrolet-dealer Van Mill uit Gorinchem heeft onlangs acht nieuwe Chevrolets Spark geleverd aan Heuma, een organisatie die bemiddelt in technisch personeel van MBO en HBO niveau in diverse branches. Via twee labels van de Heuma Group worden opdrachtgevers ondersteund bij het realiseren van hun opdrachten. De Sparks zullen worden ingezet voor de technische medewerkers.

Heuma
De Heuma Group is een combinatie van twee bedrijven in de techniek. Beiden hebben zij een eigen doelgroep en marktbenadering maar met duidelijke raakvlakken waardoor ze elkaar versterken. Heuma Services is een technisch dienstverlener met een breed dienstenpakket, werkzaam in verschillende branches en vakgebieden. Heuma Services benadert technische vraagstukken vanuit de motivatie, wens, interesses en kennis van de eigen collegae. Hierdoor kan Heuma voldoen aan de verwachtingen van de opdrachtgevers en de collegae. Daarnaast begeleidt Heuma ZZP Assist, ZZP-ers in de bouw en techniek in de ruimste zin van het woord. Naast een ruim aanbod aan projecten welke in samenwerking met de opdrachtgevers worden uitgevoerd, kan de ZZP-er bij Heuma terecht met vraagstukken en wordt een breed dienstenpakket geleverd die de onderneming ontlast.

De heer Marc Heussen, Directeur van de Heuma Group, over de keuze voor de Chevrolet Spark: "Naast de bekende eigenschappen van de Spark, zoals het stoere uiterlijk en het hoge, luxueuze uitrustingsniveau, was het voor ons belangrijk dat onze medewerkers ook privé met de auto konden rijden. Dankzij het A-label zijn de kosten voor het privé-gebruik zeer betaalbaar voor onze medewerkers. Daarnaast zijn wij zeer tevreden over de dienstverlening door Chevrolet-dealer Van Mill en AA Lease." In totaal bestaat het wagenpark van de Heuma Services uit zo'n 35 voertuigen.

Chevrolet Spark
De Spark is een compleet nieuw Chevrolet-model. De nieuwste Chevrolet is trendy, praktisch en biedt een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding naast functionaliteit. Ook heeft de Spark een laag brandstofverbruik en lage emissies. Het uiterlijk van de Spark wordt gekenmerkt door een scherpe stijlvorm, waarbij de wielen ver naar buiten zijn geplaatst. Daardoor heeft de Spark een stoere uitstraling, die uitstekend past bij de indruk die Heuma wil wekken.

Sinds kort is de Spark ook leverbaar in de 'BiFuel' uitvoering, die zich al direct mag verheugen in een enorme belangstelling. De Spark 'BiFuel' is gebaseerd op de Spark 1.0 LS en voorzien van een geavanceerde LPG-installatie. De 'BiFuel' versie heeft een CO2-uitstoot van slechts 110 g/km. De Spark BiFuel heeft een uitstoot van minder dan 110 g/km, waardoor er geen BPM-toeslag is. Daarnaast hoeft voor de Spark geen wegenbelasting te worden betaald en bij zakelijk gebruik is de berijder een bijtelling van slechts 14% verschuldigd. Al vanaf 1.000 kilometer per jaar zijn de gebruikskosten van de Spark 'BiFuel' gunstiger dan de vergelijkbare benzineversie.

Van Mill
De acht Sparks voor Heuma zijn geleverd door de bekende Chevrolet-dealer Van Mill uit Gorinchem, die deel uitmaakt van Amega Holding, dat ondermeer ook een verhuurbedrijf, de universele leasemaatschappij AA Lease, een aantal schadebedrijven en een bedrijfswageninrichter omvat. Een hele complete automotive-groep, waarvan de verschillende onderdelen optimaal op elkaar zijn afgestemd. De lease-overeenkomst van de acht Sparks voor Heuma is verzorgd door AA Lease.

AA Lease
Met een portefeuille van een ruim zevenduizend leasecontracten bekleedt AA Lease een stabiele positie in de top van onafhankelijke en universele Nederlandse leasemaatschappijen. De ijzersterke vertegenwoordiging in de regio Rijnmond, de Drechtsteden, Gorinchem en de Hoeksche Waard maakt AA Lease tot dé partner voor ondernemers die vooruit denken. AA Lease kenmerkt zich door een optimale klantgerichtheid en een transparante werkwijze. Om deze karakteristieken kracht bij te zetten, maakt AA Lease zich sterk voor persoonlijk contact met de klant én de berijder. Dit ongeacht of de samenwerking van toepassing is op één enkel voertuig of een compleet wagenpark. De levering van de auto(s) gebeurt volledig naar wens van de klant, inclusief financiering, verzekering, onderhoud, vervangend vervoer en houderschapsbelasting.