Social media onderwerp eerste inspiratiebijeenkomst Pay for People


Rotterdam, 20110214 -- Hoe zet je social media effectief in en wat zijn de kansen voor de uitzendbranche? Uitzendondernemers komen erachter tijdens de Inspiratiebijeenkomst van Pay for People op 23 februari in Utrecht.

Inspiratiebijeenkomst

Vier keer per jaar organiseert Pay for People inspiratiebijeenkomsten voor de uitzendbranche. Tijdens deze bijeenkomsten helpt de Rotterdamse payrollorganisatie startende en ervaren uitzendondernemers meer uit hun vak te halen. Onder meer door speciale thema's te behandelen. Deze keer is dat `Social media in de praktijk'. Hoe maak je goed gebruik van social media en hoe kan je ze voor je laten werken? Moet je vacatures bijvoorbeeld wel of juist niet twitteren? En wat maakt een goed LinkedIn profiel? Op 23 februari komen uitzendondernemers erachter.

Applicatie
Waar deelnemers aan de Inspiratiebijeenkomst ook achter komen, is het gemak van het uitbesteden van de volledige backoffice. Een dienst die Pay for People speciaal biedt aan intermediairs op de arbeidsmarkt. Via de unieke, in eigen beheer ontwikkelde webapplicatie Pay4me, kunnen klanten van Pay for People met minimale inspanningen hun backoffice bijhouden. Pay for People doet de rest.

Netwerken
Na de Inspiratiebijeenkomst hebben deelnemers uiteraard de gelegenheid om te bouwen aan hun 'off-line' netwerk. Zoals gebruikelijk wordt de bijeenkomst afgesloten met een gezellige borrel waar deelnemers uitgebreid kunnen napraten met de specialisten van Pay for People en collega-uitzendondernemers.

Aanmelden
Intermediairs op de arbeidsmarkt willen deze bijeenkomst niet missen. De toegang is gratis maar het aantal plaatsen is beperkt. Reageer dus snel. Aanmelden kan via de website van Pay for People.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de Inspiratiebijeenkomst van 23 februari, dan kunt u contact opnemen met Timo Rijsdijk, 010 2250488 of per e-mail (t.rijsdijk@payforpeople.nl).





Pay for People