Lancering 6x6x6 op Reis social media inzamelingsactie


6 teams reizen naar 6 verschillende continenten om 6 opdrachten uit te voeren voor het goede doel. 
Missie: al reizende zoveel mogelijk geld inzamelen met behulp van thuisblijvers die hen via sociale media op de voet volgen en aansturen.

Amsterdam, 20110223 -- Getaway Travel, uitgever van verschillende online reismagazines zoals Australië.nl, heeft in samenwerking met 6 goede doelen en diverse sponsoren 6x6x6 op Reis in het leven geroepen. Vanaf heden kunnen reislustige vrienden zich aanmelden om mee te doen.

6 continenten x 6 teams x 6 goede doelen
6x6x6 op Reis combineert het maatschappelijke aspect van een inzamelingsactie met de openheid van social media. Het avontuurlijke aspect wordt ingevuld door de 6 teams die over de hele wereld bijzondere opdrachten uitvoeren.
Bovendien zijn de 6 continenten verbonden met 6 goede doelen, te weten: STOP AIDS NOW!, Hivos, Fairfood, EEN, Solidaridad en OneMen. De reizigers krijgen de unieke mogelijkheid om te participeren in projecten van het goede doel waar ze voor strijden.

Leuker steunen bestaat niet
Reislustige vrienden maken kans om een van de 6 teams te worden door een sollicitatievideo in te zenden. Hierin geven de potentiële kandidaten aan naar welk continent ze willen reizen en waarom juist zij geschikt zijn om de vooraf onbekende opdrachten uit te voeren.

Minder actief, maar minstens zo belangrijk is het volgen van 6x6x6 op Reis voor de thuisblijvers. Bij het volgen van de actie via Facebook, Twitter of de nieuwsbrief, ondersteunt men automatisch de 6 goede doelen. Voor iedere volger doneren Getaway Travel en de sponsoren € 0,30. Het eindbedrag wordt na afloop van de actie verdeeld over de 6 goede doelen. Leuker steunen bestaat niet.

Tot 17 maart kunnen teams zich aanmelden via www.6x6x6opreis.nl door een video in te sturen.
De 6 gelukkige teams reizen half april voor een maand naar de 6 continenten om actie te ondernemen voor de 6 goede doelen.

6x6x6 op Reis is een initiatief van Getaway Travel in samenwerking met Cathay Pacific, Waarbenjij.Nu, Vliegwinkel.nl, Wereldwijzer Reisforums, Canon en Sawadee Puur Reizen.





Getaway Travel