Gemeente Breda

Bomen snoeien aan de Oude Terheijdenseweg

De Gemeente Breda snoeit, afhankelijk van de weersomstandigheden, op woensdag 23 februari tussen 08.00 en 16.00 uur, bomen op de parkeerplaatsen voor de huisnummers 72 t/m 134 bij u in de straat. Om de werkzaamheden snel en veilig uit te kunnen voeren, worden de weg en de parkeerplaatsen afgesloten.

Geparkeerde auto's
De gemeente heeft reeds eerder een Breda Bericht verspreid om bomen te snoeien, maar een aantal automobilisten hebben de wegversperring weggeschoven om toch hun auto te parkeren. Daarom wordt er op toegezien dat dit niet meer kan gebeuren.

De gemeente vraag uw medewerking
Een autovrije straat en parkeerplaats geeft de gemeente de meeste ruimte haar werk snel en efficiënt uit te voeren. Bovendien zijn op deze manier de werkzaamheden sneller klaar. Daarom het dringende verzoek, uw auto op de genoemde snoeidagen tussen 08.00 en 16.00 uur niet te parkeren bij of onder de bomen. Behalve dat auto's bij het snoeien in de weg staan, kunnen de werkzaamheden ook schade veroorzaken aan geparkeerde auto's. De gemeente is er zich van bewust dat de werkzaamheden hinder opleveren en vragen begrip hiervoor.