OverVisie Coaching en Training Tilburg verzorgt workshop Kies Bewust


TILBURG, 20110203 -- Op 23 februari verzorgt OverVisie de workshop Kies Bewust. De workshop is gericht op mensen tussen de 25 en 45 jaar, die middels het maken van de juiste keuzes meer uit het leven willen halen. Om dit te realiseren krijgen de deelnemers tijdens de workshop de benodigde handvatten aangeboden. De workshop wordt gehouden aan de Oude Goirleseweg 167 in Tilburg in de bovenzaal van de Philharmonie (tegenover het Willem II-stadion). De workshop begint om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur. De kosten bedragen 25 euro per persoon.

Personal coach Minjon van Zoest startte onlangs haar coaching en training bureau OverVisie. OverVisie biedt coaching trajecten op maat en organiseert workshops die je helpen keuzes te maken. De workshops zijn laagdrempelig, interactief en zitten boordevol met tips. Mevrouw Van Zoest biedt de deelnemers een steuntje in de rug als het gaat om:
  1. betere balans tussen werk en privé
  2. de keuze tussen een goede baan en voor jezelf beginnen
  3. beter indelen van je tijd
  4. oplossing voor twijfel aan beslissingen uit het verleden

Programma workshop

Het eerste deel van de workshop staat in het teken van de werking van het brein en The Wheel of Life. Na de pauze zal dieper worden ingegaan op patronen in het dagelijkse leven en effectief tijdmanagement. Na afloop van de workshop is er vanzelfsprekend ruimte genoeg voor het stellen van vragen.

Na de onlangs gehouden workshops in januari hadden de deelnemers een positief gevoel over de avond. Eén van hen, Bapke van Beurden uit Baarle-Hertog, vertelt hierover: "Na de workshop ben ik met een positief gevoel naar huis gegaan. Ik heb enkele handvatten aangereikt gekregen, waarmee ik toch weer een stapje verder kan komen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Prettige bijkomstigheid zijn de lage kosten die voor de workshop worden berekend." 

Meer informatie over de werkwijze van OverVisie is te vinden op www.overvisie.nl. Tevens staat op deze website een overzicht vermeld van de diverse kortingen die OverVisie biedt aan de deelnemers van de workshops. De gratis 5 gouden tips zijn te verkrijgen via de link Workshops op de genoemde website. OverVisie is ook te volgen via LinkedIn en Twitter.