Ingezonden persbericht

Heerde 23 februari 2011.

Wethouder Westerkamp lanceert nieuwe website CDA-Heerde

CDA Heerde heeft een nieuwe website. Wethouder Westerkamp verrichtte afgelopen woensdag 23 februari j.l. de opening door het laatste item, een campagnefilm voor de verkiezingen van de provinciale staten over Ennerveld op de site te plaatsen.
De nieuwe website is overzichtelijker, beter leesbaar en maakt meer gebruik van sociale media. Video, links naar andere sites en twitter maken het nieuws interactiever en actueler.
Wethouder Westerkamp is blij met deze mogelijkheden. ŽWij vinden het erg belangrijk goed te communiceren met onze achterban. Voor kiezers is niet altijd zichtbaar wat de partij waar zij op gestemd hebben concreet doet. Horen wat er leeft en samen werken aan het realiseren daarvan, dat is de basis van lokale politiek. Door de nieuwe website is meer tweerichtingverkeer mogelijk. Mensen kunnen vragen stellen, zich abonneren op de nieuwsbrief en reageren op nieuws- en twitterberichten.'
Op de oude website werd verslag gedaan van alle commissie- en raadsvergaderingen. Dat zal ook in de nieuwe situatie zo blijven. Door het verslag in meerdere korte items weer te geven is het nieuws overzichtelijker en gemakkelijker te lezen. Naast veel actuele nieuwsitems zijn weblogs te lezen van lokale CDA-ers.

EINDE BERICHT



Ingezonden persbericht