Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 24 februari 2011

Eerste KNMV-magazine voor Iwema!

De overkoepelende motorbond KNMV heeft in Utrecht de eerste uitgave van haar nieuwe magazine GRIP overhandigd aan Jasper Iwema, de beste wegracecoureur van Nederland.

Terwijl vele belangstellenden stonden te wachten op de opening van Motorbeurs Utrecht, kwam jeugdkampioen Bart van den Oord op het achterwiel van zijn trialmotor aangereden. De 15-jarige trialist bracht een exemplaar mee van het nieuwe tijdschrift GRIP, waarin hij zelf ook staat afgebeeld.

Iwema reageerde enthousiast op het magazine voor leden van de KNMV. "Dat ziet er mooi uit! Het is een goed initiatief van de KNMV om met een eigen blad te komen, zodat ze zelf aan de leden kunnen laten zien waar ze mee bezig zijn", aldus de 125cc Grand Prixcoureur.

Alle leden van de belangenvereniging KNMV krijgen het magazine GRIP vier keer per jaar toegestuurd. Bezoekers aan de Motorbeurs Utrecht, die nog tot en met zondag duurt, kunnen een gratis exemplaar afhalen bij de stand van de KNMV in Hal 12, of krijgen het uitgereikt bij het verlaten van de beurs.


---

Over de KNMV
De KNMV, opgericht in 1904, is met bijna 50.000 leden en 280 aangesloten clubs, de grootste belangenbehartiger van motorrijdend Nederland. Als overkoepelende motorbond is de KNMV gericht op: sport, opleidingen, recreatief motorrijden, verkeer en verzekeringen. Kijk voor meer informatie op www.knmv.nl.