Persbericht

Meeùs opent nieuw kantoor in Uden

Nieuwegein, 24 februari 2011 - Meeùs, Nederlands grootste tussenpersoon op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken, opent officieel op 25 februari 2011 een nieuw kantoor in Uden. Het bedrijf breidt hiermee zijn landelijke kantorennetwerk uit en versterkt zijn aanwezigheid in de regio.

Het Udense kantoor valt onder de verantwoordelijkheid van Eus Marijnissen. Marijnissen is zelf afkomstig uit Uden waardoor hij een goede kennis heeft van de lokale markt. Meeùs Uden heeft vorig jaar de assurantieportefeuille overgenomen van Van Hees Verzekeringen & Financiële Diensten en van Van Lanschot Chabot. Momenteel wordt gewerkt aan de overdracht van de klanten, een proces dat in goed overleg plaatsvindt.

Meeùs Uden adviseert zijn klanten zowel op zakelijk als particulier vlak. Door zijn onafhankelijke positie kan Meeùs klanten van een objectief en gedegen advies voorzien op het gebied van financiële diensten, gecombineerd met de kracht en betrokkenheid van de lokale aanwezigheid. Klanten kunnen hierdoor binnenlopen in het regionale kantoor om persoonlijk advies te krijgen en zijn tegelijkertijd verzekerd van de kennis vanuit de landelijke organisatie van specialisten op allerlei gebieden.

De officiële opening van het kantoor aan de Loopkantstraat 1e wordt verricht door Coen Mom, directievoorzitter Unirobe Meeùs Groep en Wethouder John Timmers van de gemeente Uden.

"Deze nieuwe locatie geeft ons een basis om onze zichtbaarheid in de lokale gemeenschap te vergroten", zegt Eus Marijnissen, kantoordirecteur Uden. "Het team staat te popelen om zijn rol als klantvertegenwoordiger uit te voeren en klanten te adviseren over financiële risico's en uitdagingen."

"Meeùs wil zijn klanten bedienen via meerdere kanalen: online, via de klantenservice en door persoonlijke advies op één van zijn kantoren. De klant anno 2011 wil zelf kunnen kiezen voor het type klantcontact dat hem of haar het meeste aanspreekt. Uit ervaring weten wij dat persoonlijk advies erg gewaardeerd wordt", stelt Gertjan Aarts, regiodirecteur Meeùs. "Noordoost-Brabant is een gebied met veel zakelijke activiteiten en daardoor een regio met potentie. Wij kijken daarom uit naar een mooie samenwerking met huidige en potentiële relaties in het gebied."