Ingezonden persbericht



---


PERSBERICHT: VERKIEZING CARNAVALSKRAKER 2011 IN VOLLE GANG

Bij de laatste voorbereidingen voor het volksfeest carnaval hoort traditiegetrouw de verkiezing van de Carnavalskraker van het jaar. Op welke kraker zullen de carnavalsvierders dit jaar uit hun bol gaan en feesten tot ze erbij neervallen? In 2011 presenteert Radio Hollandio wederom de Verkiezing van de Carnavalskraker.

Na een moeilijke voorselectie, uit een grotere groep inzenders dan ooit tevoren, werden op maandag 21 februari 2010 de 24 kanshebbers op de titel gepresenteerd door middel van plaatsing op de speciaal voor de verkiezing ontwikkelde website: www.carnavalskraker2011.nl. Inmiddels hebben al duizenden mensen hun mening gevormd en hun stem uitgebracht op hun favoriete kraker. Op dit moment is er echter nog niets beslist; alle 24 geselecteerde kanshebbers hebben nog volop kans om door te stoten naar de finaleronde op vrijdag 4 maart.

Tot en met woensdagmorgen 2 maart 12:00 uur kan iedereen via internet of per SMS zijn stem uitbrengen om mede te bepalen welke vier kanshebbers we terug zullen zien in de finale. Fragmenten van alle potentiële krakers zijn te beluisteren via carnavalskraker2011.nl. Daarnaast worden elke werkdag tussen 18:00 en 19:00 potentiële krakers in zijn geheel gedraaid op Radio Hollandio (kijk voor alle frequenties en online luisteren www.hollandio.nl).

In de finale op vrijdag 4 maart brengen de finalisten in een live-uitzending vanuit de Radio Hollandio studio in Rosmalen hun krakers ten gehore. In de finaleronde bepalen zowel stemmers (via internet en SMS) als een onafhankelijke vakjury (De Deurzakkers & De Gebroeders Ko) wie uiteindelijke winnaar wordt van de titel Radio Hollandio Carnavalskraker 2011.

Iedereen die zijn stem uitbrengt (in de voorronde of in de finale) maakt automatisch kans op een heerlijke 9-daagse zonvakantie voor twee personen naar Curaçao.

Voorrondes: tot woensdagmorgen 2 maart 12:00
Bekendmaking finalisten: donderdag 3 maart 12:00 uur

(op www.carnavalskraker2011.nl) Finale: vrijdag 4 maart
Locatie finale: Canadasingel 10A
5247 WZ Rosmalen

Tijd finale: 10:00 - 12.00 uur

Tijdens de finale is pers welkom.

NOOT VOOR REDACTIE (