Mr. Ir. Tuininga wordt President of the Advisory Board v/d FLEXIGROUP

25/02/2011 16:31

Flexigroup B.V.

Drs. Ing. A. Bajnath, Managing Director van de FLEXIGROUP, doet deze aankondiging met ontegenzeggelijke trots en vermeldt meteen dat Mr. Ir. W.F. Tuininga zeer binnenkort zelf de andere leden van de Advisory Board zal introduceren.

De internationaal opererende FLEXIGROUP die haar hoofdkantoor in Nederland heeft is een opmerkelijke nieuwkomer op de landelijke vastgoedmarkt. In haar eerste ronde fundraising heeft de Group al euro 30 miljoen aan equity opgehaald, die wordt ingezet om nieuwe aankopen in Nederland te doen. De voorkeur van de FLEXIGROUP gaat uit naar kantoorportefeuilles van circa euro 50 miljoen omvang welke onder toezicht staan van "bijzonder beheerafdelingen" bij financiële instellingen. Om recht te doen aan deze doelstelling is een buitengewoon professioneel niveau noodzakelijk. "Met de komst van de heer Tuininga wordt recht gedaan aan deze doelstelling", aldus de heer Bajnath.

De heer, Bajnath trad voorheen als vastgoedfinancier op en was ook werkzaam bij de "bijzonder beheerafdeling" in Nederland van een grote financiële instelling uit de UK. De FLEXIGROUP wil in Nederland binnen 3 jaar een vastgoedfonds beheren met een kapitaalgrondslag van euro 500 miljoen.

De heer Tuininga is op 18 februari 2011 toegetreden als President of the Advisory Board van de FLEXIGROUP.





http://www.flexigroup.nl