Gemeente Asten

Ontwikkel je eigen woning in Loverbosch

Bouwen in particulier opdrachtgeverschap

Op de uitbreidingslocatie Loverbosch in Asten zijn volop mogelijkheden om uw eigen droomhuis te realiseren. CPO vereniging De Vlas biedt de mogelijkheid om dit op een voordelige manier te doen door gezamenlijk met anderen te bouwen.

Wat is CPO?

CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap en houdt in dat u samen met uw toekomstige buren uw eigen woning ontwikkelt en laat bouwen tegen kostprijs. Van begin tot eind hebt u volledige zeggenschap en keuzevrijheid over uw eigen woning. Uw wens en budget staan centraal.

Twintig nieuwe CPO-woningen

De gemeente Asten geeft CPO vereniging De Vlas de mogelijkheid om in Loverbosch 20 woningen te ontwikkelen. Dit zijn starterswoningen, twee-onder-eenkapwoningen en bungalows.

Zelf een huis bouwen?

CPO vereniging De Vlas zoekt nog deelnemers die samen met hen willen bouwen. Hebt u interesse, kijk dan op http://www.loverbosch.nl/ of meldt u aan als geĂŻnteresseerde via de website
http://www.bouwenineigenbeheer.nl/. U kunt uw interesse ook telefonisch kenbaar maken bij BIEB via tel. (040) 211 78 00 (vraag naar Sanne).

Informatieavond 2 maart a.s.

Op 2 maart a.s. vindt een informatieavond plaats voor belangstellenden. Deze avond start om 20:00 uur en wordt gehouden in Centrum de Beiaard, Pastoor de Kleijnhof 21 te Asten. U kunt zich aanmelden via bovenstaande website of een mail sturen naar cpodevlas@hotmail.com.

Meer informatie?

Voor nadere informatie over het uitbreidingsplan Loverbosch kunt u kijken op http://www.loverbosch.nl/. Op deze site heeft u teven de mogelijkheid om u aan te melden voor de digitale nieuwsbrief waarmee u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen en mogelijkheden van dit uitbreidingsplan. Hebt u vragen over het bouwen in Particulier Opdrachtgeverschap? Dan kunt u mailen naar cpodevlas@hotmail.com.