Nieuwste retail producten en nieuw social media concept op Euroshop

22/02/2011 09:10

Nedap Retail

Nedap lanceert all-in-one store operations platform

Groenlo - Nedap Retail introduceert eind februari op de Euroshop 2011 in Düsseldorf (D) Cube, een all in-one store operations platform en STORE!D een nieuw RFID concept. Wij willen u hiervoor van harte uitnodigen op onze stand op de Euroshop.

Cube - mastering your store performance

Cube is een modern management operations platform dat speciaal is ontwikkeld voor retail. Retailers kunnen de belangrijke processen in de winkel beheren en sturen. Security, operations, marketing en stock activiteiten worden in één online omgeving samengebracht. De Cube van Nedap is het enige systeem dat een winkel op deze manier transparant maakt en processen koppelt. Een aantal grote internationale modeketens zijn overtuigd en gebruiken cube in hun winkels.

STORE !D - never out of stocks

STORE ID is het identificeren van artikelen op de winkelvloer. Nedap Retail heeft de opkomende RFID technologie vertaald naar fashionable en gebruiksvriendelijke producten in de winkel. Op de Euroshop zal de nieuwe generatie RFID handlezer en de STORE !D starterkit worden geintroduceerd. Hiermee laat Nedap zien dat RFID ook simpel en geen grote investering hoeft te zijn, voordat je de voordelen kunt ervaren.

Social media in retail

Twitter, Facebook, Foursquare worden steeds belangrijker voor de zakelijke retailer. Met een nieuw concept laat Nedap Retail zien dat er volop mogelijkheden zijn om je winkel te integreren met social media. Denk aan beveiligingspoorten die laten weten waar je bent. Meer interactie met de klant. En meer contact met hun sociale netwerk.

Ook onze prijswinnende Tweet Mirror wordt getoond in combinatie met nieuwe NFC toepassingen.

Euroshop 2011

Nedap Retail neemt van 26 februari tot 2 maart deel aan Euroshop 2011 in de Messe Düsseldorf (D). Hal 06, standnummer B09. Vanaf dinsdag 1 maart zijn de nieuwste kunstwerken te bewonderen op onze stand: Beveiligingspoorten bewerkt door een professionele graffiti artiest.

Geinteresseerd? Kom gerust even langs op onze stand.

Over Nedap Retail

Nedap Retail is een specialist op het gebied van slimme en duurzame oplossingen voor het beheren en beveiligen van winkels. Nedap Retail opereert wereldwijd en werkt samen met grote internationale merknamen in de belangrijke marktsegmenten mode, super- en hypermarkten en health- en beautywinkels. De systemen zijn toekomstvast (RFID-voorbereid), kostenbesparend en milieuvriendelijk door een laag energieverbruik. Nedap N.V. is opgericht in 1929 en beursgenoteerd sinds 1947.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.nedap-retail.com