Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Tilburg

Tilburg, 26-02-2011

Politie rekent vechtersbazen in

TILBURG - De politie heeft vanmorgen drie mannen aangehouden. Agenten in burger zagen rond 05.30 uur in de Stationsstraat een vechtpartij waarbij meerderen betrokken waren. Bij het zien van de politie stoof de groep uiteen. In de Poststraat lukte het de agenten een 18-jarige Tilburger te achterhalen. De man verzette zich tijdens de aanhouding. De agenten zetten pepperspray in om hem onder controle te krijgen. Bij de Spoorlaan werden twee broers van 35 jaar uit Venlo gearresteerd. Het drietal waarvan gezien werd dat ze actief deelnamen aan de vechtpartij is ingesloten als verdacht van openlijke geweldpleging.

Drietal aangehouden voor het overtreden van de Opiumwet

TILBURG - De politie heeft vanmorgen op de Baroniebaan drie mannen gearresteerd. Agenten in burger zagen tegen 03.00 uur op de Baden Powelllaan een geparkeerde auto met een geopende kofferbak. Bij het voertuig stonden drie mannen. Het drietal gedroeg zich verdacht. Nadat ze in verschillende voertuigen weggereden waren controleerde de politie de mannen op de Baroniebaan. In één auto troffen de agenten meerdere zakken hennep en een groot geldbedrag aan. Hierop werd het drietal gearresteerd. Het geld en de zakken hennep zijn in beslag genomen. Het gaat om twee mannen van 27 en 31 jaar uit 's-Gravenhage en een 28-jarige Tilburger. De Hagenezen zijn op het bureau in verzekering gesteld.

Dronken automobilist levert rijbewijs in

TILBURG - De politie heeft kort na middernacht een 49-jarige Tilburgse automobilist aangehouden voor het rijden onder invloed. Surveillerende agenten zagen op de Vlashoflaan een tegenligger naderen. Door zijn rijgedrag lukte het de agenten ternauwernood een aanrijding met hem te voorkomen. De naderde auto reed rakelings langs het politievoertuig en vervolgde slingerend zijn weg. Het lukte de agenten de bestuurder korte tijd later te laten stoppen. Tijdens het aanspreken bleek dat de man dronken was. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij 855 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs mocht hij op het bureau achterlaten.

Politie treft hennepkwekerij aan

TILBURG - De politie heeft gisterochtend in een woning aan de Zuid Oosterstraat een hennepkwekerij aangetroffen. De kweekbenodigdheden waren aanwezig echter de planten ontbraken. Na een gesprek met de 52-jarige bewoner bleek dat de 95 hennepplanten kort voor de komst van de politie geruimd waren. In overleg werden de planten korte tijd later overgedragen aan de politie. De bewoner is aangehouden. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt.


Laatst gewijzigd 26-02-2011 14:04 | © Regio Midden en West Brabant |