Gemeente Almere

Ontroerend muziektheater rond Russische roots

08-02-2011

rus.JPG (397.5K) De familievoorstelling `Reis van een Rus' (9+) van Artemis speelt zondag 27 februari om 15.00 uur in Corrosia! Theater de Roestbak. Een ontroerende en temperamentvolle muziektheatervoorstelling met live muziek. Na afloop is er een Meet & Greet met de makers.

Door de Nederlandse straten klinken melancholieke deuntjes, een Russische straatmuzikant verdient zijn brood. Zijn talent blijft niet onopgemerkt. Gestaag beklimt hij de ladder van succes. Wat laat hij achter zich?

De Rus droomde ervan piloot te worden, maar wanneer zijn talent voor muziek wordt ontdekt, lijkt zijn toekomst volledig uitgestippeld. Hij zal muziek studeren en als muzikant zijn land dienen. Maar de Rus belandt in West-Europa. En wat er intussen allemaal is gebeurd. Hij kijkt nog één keer achterom en vertelt een ongelofelijk verhaal. Langzaam ontstaat een beeld van een andere cultuur, van een leven in bizarre omstandigheden.

`Reis van een Rus' is te zien tijdens Corrosia! Kroost, dé KinderKunstvaKantie, een programma vol kunstplezier voor zowel de allerkleinsten als het wat oudere kroost tijdens de voorjaarsvakantie.

Reserveren: 036-5215648 of reserveren@corrosia.nl. Toegang: EUR 7,50.

Bijlage(n)


* Corrosia (pdf 426K)