Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 11.30 uur

Utrecht, 27-02-2011

Autoruit vernield

ZEIST- Op vrijdagmiddag werd een vernieler aangehouden. Omstreeks 16.50 uur zag een surveillerende agent dat een man een ruit insloeg van een auto die stond geparkeerd aan de Laan van Vollenhove. De agent reed direct naar de man toe maar deze rende vervolgens weg. Na een korte achtervolging kon de 21-jarige man uit Zeist worden aangehouden voor vernieling. Hij is ingesloten voor verhoor.

Over het hoofd

ZEIST- Op zaterdagavond zag een scooterrijder een wegversmalling over het hoofd en kwam ten val. Omstreeks 21.00 uur reed de 17-jarige pizzakoerier uit Zeist over de Hoog Kanje. Vermoedelijk zag hij een wegversmalling over het hoofd en reed frontaal tegen een paaltje en kwam ten val. De jongen klaagde over pijn in rug- en buikstreek en werd vervoerd naar het ziekenhuis.

Flinke hoofdwond

ZEIST- Op zaterdagochtend liep een fietser een forse hoofdwond op bij een val. Omstreeks 11.45 uur reed een 54-jarige man uit Zeist over de
1e Hogeweg. Door onbekende oorzaak kwam de man ten val en kwam met zijn hoofd tegen een vuilnisbak aan. Hierdoor ontstond een flinke wond aan zijn hoofd en de man werd vervoerd naar het ziekenhuis.